Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Foto-tag - 2026
Re: Foto-tag - 2026
Potrzebna podpowiedź?
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS --> brak --> CRF1100 ATAS DTC
Na razie @czarny_gawron się deklaruje, że kiedyś pojedzie 
- Ocena: 5.88235%
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Co z Wielkopolską?Luchow pisze: ↑24 lip 2026, 09:22Mam nadzieję że tylko chwilowo. @zielony_listek do granicy województwa nie ma daleko, może w weekend się wybierze i coś wstawi![]()
Została sierotą?
No właśnie co dalej?
@czarny_gawron - daj znaka jak się będziesz wybierał, może razem ogarniemy
- Ocena: 5.88235%
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
- czarny_gawron
- A
@zielony_listek podpowiedź coś dla zachodniopomorskiego. Tylko tak konkretniej bo walący się budynek pod drzewem to na Pomorzu Zachodnim to nie jeden jest 

Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Tam chociaż jest budynek a w Kujawsko- Pomorskim tylko woda i las.!SimOn! pisze: ↑05 sie 2026, 15:25@zielony_listek podpowiedź coś dla zachodniopomorskiego. Tylko tak konkretniej bo walący się budynek pod drzewem to na Pomorzu Zachodnim to nie jeden jest![]()
Dawaj nowe dla Wielkopolski.zielony_listek pisze: ↑24 maja 2026, 20:05Rozumiem Twój ból. Ja też po dwa tagi jechałem z namiotem, a już najgorszy jest ten browarek na fajrant przy ognisku.toooomelo pisze: ↑24 maja 2026, 16:30@zielony_listek
Obydwa dni miałem zaplanowane, także powrót.
Przez Ciebie musiałem nadłożyć 17km!![]()
(![]()
)
Starałem się wstrzelić w rejon tym razem, ale nie zawsze tak będzie
Za tydzień wybierałem się po ten znak na Nordkapp w Beskidzie Niskim. Może dobrze, że padł dziś, bo jakbym tam w niedzielę dojechał a by byłoby w ten sam weekend wrzucone na forum, to bym się wspiął na szczyt zdolności gimnastycznych i ugryzł się w dupę ze złości![]()
O ile pamiętam zasady to jeżeli po tygodniu nie ma nowej zagadki to możesz ją 'podkraść'
@Luchow do tablicy
@Luchow do tablicy
Kymco Downtown 350i
Regulamin w pierwszym poście, można samemu kliknąć 
4. Zdobywca taga ma tydzień na opublikowanie nowej zagadki. Jeśli w tym czasie jej nie zada, ten już odnaleziony tag staje się otwarty, tj. ktokolwiek może go odwiedzić i publikując swoje zdjęcie przejąć prawo do zadania nowej zagadki.
4. Zdobywca taga ma tydzień na opublikowanie nowej zagadki. Jeśli w tym czasie jej nie zada, ten już odnaleziony tag staje się otwarty, tj. ktokolwiek może go odwiedzić i publikując swoje zdjęcie przejąć prawo do zadania nowej zagadki.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021