Chyba w Gdańsku? A to nie tu.Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Foto-tag - 2026
Re: Foto-tag - 2026
Nie połączyłeś obu moich podpowiedzi. Wiec nawet nie wiem gdzie to jest to z Twojego zdjęcia
Chyba w Gdańsku? A to nie tu.
Chyba w Gdańsku? A to nie tu.Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Tak, czy inaczej twoja zagadka wisi juz chyba 2 miesiące i czas coś z tym zrobić.
DL650A 2018
No fajnie że miałaś chociaż wycieczkę. Ja też nie polecam większości polskiego wybrzeża w sezonie. Tylko że ja zawsze rozróżniam pojechanie nad morze od pojechania na przykład nad zatokę albo nad zalew... wystarczyło pojechać jeszcze parę kilometrów na zachód palcem po mapie po Wybrzeżu i miejsce byś miał odnalezione.Waldic pisze:To Karwia, akurat byłem w okolicy to cyknąłem. Nie polecam polskiego wybrzeża w sezonie
Tak, czy inaczej twoja zagadka wisi juz chyba 2 miesiące i czas coś z tym zrobić.
W pierwszym poście apisałem wyraźnie że " To jest jedyne takie miejsce gdzie można legalnie tak blisko morza podjechać."
Więc można tam legalnie podjechać, a potem w następnym poście jako łatwą podpowiedź wkleiłem znaczek radioaktywności. No nie ma chyba w Polsce innego miejsca na tą chwilę gdzie mamy do czynienia z polskim atomem... i do tego jak dołożysz wejście numer 44... to to jest banalnie łatwe
a jednocześnie miejsce jest świetne i warto tam pojechać nawet w sezonie 
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Skoro zielony_listek nie dał nowej zagadki dla Wielkopolski w odpowiednim czasie, to ja wrzucę jeszcze raz odpowiedź a później nową zagadkę.
- Załączniki
-
- Messenger_creation_92962CAE-AA9B-4EE8-B3DF-CA820852657E.jpeg (643.68 KiB) Przejrzano 40 razy
No to cyk dla Wielkopolski jeszcze raz w tym samym klimacie.
- Załączniki
-
- Messenger_creation_77D428D1-A508-4AD6-A880-FEEF894EF447.jpeg (415.96 KiB) Przejrzano 13 razy
To Karwia, akurat byłem w okolicy to cyknąłem. Nie polecam polskiego wybrzeża w sezonie