Nowe ceny Suzuki
Nowe ceny Suzuki
Jak wam się podoba nowy cennik Suzuki?:)
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
Re: Nowe ceny Suzuki
Jakby zeszłej jesieni były takie ceny, to brałbym osiemsetkę z salonu a nie używkę od Niemca.
Cierpliwość jest cnotą
.
Cierpliwość jest cnotą
Vstrom 800 poniżej 40k. To jest to. Czekać tylko jak używane złapią promocje co moze byc trudne znając polski rynek 
Dl1000-2014
Z zeszlego rocznika. Ale trzeba, ze Suzuki ma pomysl na Ciny, podobnie Honda.
Dzis mnie zaskoczyl jeden facet pod marketem, gdzie bylem na motocyklu. Patrzy na mojego 650XT i mowi, ladny egzemplarz. Uradowalem sie, bo nikt jeszcze tak o moim motocyklu nie powiedzial.
DL650XAL7
Podobają mi się
.
p.
ps
1050De już ma więc mówi się trudno, fajnie, jest to, że z każdym kilometrem coraz bardziej przekonuje się do filozofii Suzuki. Choć nie ukrywamy, iż po miesiącu jazdy myślałem aby go sprzedać i wrócić do Gejosa, znaczy się 1,3.
p.
ps
1050De już ma więc mówi się trudno, fajnie, jest to, że z każdym kilometrem coraz bardziej przekonuje się do filozofii Suzuki. Choć nie ukrywamy, iż po miesiącu jazdy myślałem aby go sprzedać i wrócić do Gejosa, znaczy się 1,3.
-
Ziolek1974
- AM
Hej , ja przesiadłem się w lipcu z vstroma 650 dl2019 na nowego vstroma 800 de zapłaciłem cenę katalogową plus dodatki .Nie żałuję, testowałem wcześniej nowiutkiego CF moto 700 na serpentynach wyspy greckiej Chios zawiodłem się mocno na jakości wykonania spasowania części , następnie test Voga 900 pętla testowa z Wałbrzycha do Kłodzka po powrocie mrówki w dłoniach przez następne kilka minut . Zakup Suzuki vstrom 800 de , przeszedł chrzest bojowy Jelenia Góra-Cisna 602 km(Bieszczady) i zpowrotem .Oczywiście wyjazd odbył się po pierwszym przeglądzie 1000km Ja osobiście jestem mega zadowolony z osiągów i pracy motocykla .Motocykl świetnie się sprawdza na droga i zakrętach Karkonoszy. Pozdrawiam wszystkich