Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem: https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
Witam
Dzisiaj odebrałem swoją bestie.
W porównaniu do Fazera FZS 600 to jak by prowadzić młodego konia wyścigowego rwie się przy każdym muśnięciu manetki, nie to co FZS dostojnie delikatnie do przodu.
I jednak będzie potrzeba obniżenia kanapy choć powoli opanowuję sztukę jednego poślada i jednej nogi
Oto sweet focie
Gratulacje,super sprzęt. Ale ubierania teraz cała kupa
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Tłuściutki, gratulacje. Jak oceniasz hamulce w porównaniu z FZS? Ja mam 650AL2 i w porównaniu do Fazera to nie hamuje w ogóle
Trzeba będzie uważać przy w/zsiadaniu, aby kanapy nie brudzić.
Hamulce są w stanie bez problemu zatrzymać ta masę. Choć jeszcze nie miałem możliwości jakoś dobrze ich przetestować silnik hamuje całkiem nieźle.
Ale po przejechaniu jednym i drugim mogę powiedzieć, że jak i w fazerze nie narzekałem na hamulce to i tutaj też nie będę.
Kanapa i jej kolor to nieporozumienie jakieś. Na prospektach wygląda ładnie ale przejechałem 300km i już jest brudna. także szykuje się zmiana w niedługim czasie
Piękna maszyna, nie ma jak kupić nowe moto, to tak jakbyś pierwszy raz spał z dziewicą
Niech Ci dobrze służy i zawsze bezpiecznie dowozi do celu podróży.
Śliczna maszyna. Jak chcesz to mogę zamienić się z tobą za kanapę. Mam z rocznika 2016 nową nie używaną. Ja kupiłem drugą wyższą. Taka luźna propozycja. Pozdrawiam