https://allegro.pl/swieca-ngk-suzuki-dl ... 00489.html
Dostałem odpowiedź, że ich nie wystawiają bo kosztują 75 zł za sztukę

Mam nadzieją ,że ten zastój ze świecami już załatwiony i ASO może się wypchać ze swoją ceną po 165 zł za sztukę.

Koszt wymiany świec razem z cenami dokładnie mi przedstawił rozmówca z Dos Toros w Tychach, kiedy w maju tego roku dzwonili do mnie z przypomnieniem ,że powinienem stawić się na kolejnym przeglądzie gwarancyjnym.motokras pisze:skąd wziąłeś cenę 165zł/szt?
Ok. Jak będziemy brać 8 sztuk to pewnie jeszcze parę groszy opuszczą. Ale zainteresuję się tematem w przyszłym sezonie. Do tego czasu może jeszcze stanieją naturalnieGrzechu (Kobyłka) pisze:PS. Jaron, jakbyś zamawiał, to + 4 dla mnie
a skąd takie czarne myśli ?JARON pisze:Ja raczej karty rabatowej w ASO nie dostanęmotokras pisze:skąd wziąłeś cenę 165zł/szt?![]()
Kartę rabatową może otrzymać właściciel motocykla któremu skończyła się gwarancja... wniosek o taka kartę dostaniesz do wypełnienia u każdego dealera moto Suzuki...bzyku pisze:Z kartą rabatową. A taką jak mogę dostać.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
No to ja tyle znalazłem wiec jeszcze 2 lata w takim razie będę wysyłał zapytania na PRIV. Na te chwilę wydębiłem jedynie 10% rabatu na robociznę.motokras pisze:Kartę rabatową może otrzymać właściciel motocykla któremu skończyła się gwarancja... wniosek o taka kartę dostaniesz do wypełnienia u każdego dealera moto Suzuki...bzyku pisze:Z kartą rabatową. A taką jak mogę dostać.
tu masz wszystko na ten temat:
https://suzuki.pl/moto/program-serwisowy-suzuki
różnie SMP do tego podchodzi... ale założenie jest takie że karta ma być w ręku... ale tak jak mówiłem nie zajmuje sie serwisem i napisałem tyle co wiedziałem...bzyku pisze:Dzięki "motokras" może skorzystam. Ciekawe czy liczy się od razu gdy podjadę na serwis czy dopiero jak kartę dostanę.
DENSO są dobrymi świecami... ale pewnie jak w większości na Alle... problemem jest źródło pochodzenia... ASO ma części made in JapanRemol71 pisze:Kupiłem Denso na allegro i to gówno straszne jest. Wracam do NGK.