Co dziś zrobiłem dla swojego motocykla
Re: Co dziś zrobiłem dla swojego motocykla
Dzięki za informację. Teraz rozumiem o co Ci chodzi.
Miałem napisać:
Przyjdą to je podłączę i zobaczę jak wygląda ich strumień światła. Jak będzie tak jak piszesz to je odeślę lub po prostu podepnę tylko "ringi" w celu poprawy własnej widoczności.
Ale po chwili zdecydowałem, że dołożę drugie tyle i wezmę jednak coś z homologacją a te (i ekstra uchwyty) odeślę:
https://allegro.pl/oferta/halogeny-lamp ... 7715579324
To co prawda też nie będzie oświetlenie do jazdy dziennej, ale lepiej wybrać mandat za włączone światła przeciwmgłowe przy dobrej widoczności niż mieć zabrany dowód rejestracyjny za brak homologacji.
Jeszcze raz dzięki za rzeczową opinię i ocenę
Miałem napisać:
Przyjdą to je podłączę i zobaczę jak wygląda ich strumień światła. Jak będzie tak jak piszesz to je odeślę lub po prostu podepnę tylko "ringi" w celu poprawy własnej widoczności.
Ale po chwili zdecydowałem, że dołożę drugie tyle i wezmę jednak coś z homologacją a te (i ekstra uchwyty) odeślę:
To co prawda też nie będzie oświetlenie do jazdy dziennej, ale lepiej wybrać mandat za włączone światła przeciwmgłowe przy dobrej widoczności niż mieć zabrany dowód rejestracyjny za brak homologacji.
Jeszcze raz dzięki za rzeczową opinię i ocenę
Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy
Tags:
Tu masz taniej https://m.it.aliexpress.com/item/329620 ... 9748836094
Zapewne znajdziesz jeszcze tańsze, ciekawe kto wydał homologację.
Zapewne znajdziesz jeszcze tańsze, ciekawe kto wydał homologację.
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia
Na aukcji na allegro widać, że jest E9 to znaczy, że homologacja zrobiona w hiszpanii.
null
Najtańsze z prawdziwą homologacją co udało mi się znaleźć to Givi S322, które można zakupić od pewnej firmy z Wisły Wielkiej na olx 900,- pln + 20 przesyłka pobraniowaPawian pisze:Dzięki za informację. Teraz rozumiem o co Ci chodzi.
Serdeczności
M.
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
Zamówiłem dzisiaj trochę szpeju od Marselusa dla mojego V-Strom'a: osłonę chłodnicy wody, torby na gmole, osłonę zaworu spalin oraz osłonę zbiornika płynu tylnego hamulca. Czekam niecierpliwie na przesyłkę i jak tylko dostanę paczkę niezwłocznie zabieram się za montaż. Zastanawiam się także nad zakupem tylnego błotnika typu pr3105 z Givi. Używa ktoś tego modelu?
DL 650 V-STROM => R1200GS => V-STROM 1000 XT => Tracer 900 GT => T12 Z => T12 ZE => Versys 1000 SE => R1250GS => SCRAMBLER 1200 XE => V-STROM 650 XT
Re: RE: Re: Co dziś zrobiłem dla swojego motocykla
motofactory.pl bo w Wiśle to próbowałem ale VAT marża więc 0 gwarancji ( no chyba że coś się poprawiło)Maarcel pisze:Najtańsze z prawdziwą homologacją co udało mi się znaleźć to Givi S322, które można zakupić od pewnej firmy z Wisły Wielkiej na olx 900,- pln + 20 przesyłka pobraniowaPawian pisze:Dzięki za informację. Teraz rozumiem o co Ci chodzi.
Serdeczności
M.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Jak patrzyłem na homologację tych lampek co Pawian zamówił to homologacja wygląda ok:
- E9 zrobione w Hiszpanii
- F3 światła przeciwmgłowe
Pytanie jak to będzie świecić, bo patrząc na szkło mam wątpliwości ale 'anóż' jak będą świecić ładnie to może warto także @Pawian pochwal się jak dotrą.
- E9 zrobione w Hiszpanii
- F3 światła przeciwmgłowe
Pytanie jak to będzie świecić, bo patrząc na szkło mam wątpliwości ale 'anóż' jak będą świecić ładnie to może warto także @Pawian pochwal się jak dotrą.
null
zamontowałem olejarkę
i grzane manetki + wyświetlacz zmienił miejsce, na razie luzem do czasu aż nie poskładam wszystkiegoDL 650 AK7 moja Piękna Suzi
pomoc w okolicach 75-506 (Koszalin)
Homologację też sprawdziłem przed kliknięciem i znalazłem to samo co @prebenny.
Finalnie (za namową @pyra ) zamówiłem z AliExpress. Wyszło 214 PLN. Jak przyjdzie i zamontuję, to się pochwalę jak to działa.
Finalnie (za namową @pyra ) zamówiłem z AliExpress. Wyszło 214 PLN. Jak przyjdzie i zamontuję, to się pochwalę jak to działa.
- Ocena: 5.88235%
Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy
pomalowany i była przymiarka,
wygląda na to, ze pasuje DL 650 AK7 moja Piękna Suzi
dorobiłem sobie listwę - i +
aby uwolnić Aku od dodatkowych oczekDL 650 AK7 moja Piękna Suzi
Zakulem lancuch pierwszy raz w zyciu, ale mam pytanie czy dobrze ?
Czy nie za malo rozkulem sworzen ?
Boso, ale w ostrogach.
Boso, ale w ostrogach.
chłodnica dostała osłonkę
no i Suzi zrobiła dzisiaj BRUMMMMM, ehhh w sobotę podobno ma być ciepło DL 650 AK7 moja Piękna Suzi
Na opakowaniu w moim łańcuchu była podana informacja ze sworzeń powinien być rozkuty na 5,7 mm (łańcuch DID ale jaki model to nie pamiętam).NIKT pisze:Zakulem lancuch pierwszy raz w zyciu, ale mam pytanie czy dobrze ?
Boso, ale w ostrogach.
Motocykl jest jak Media Markt,Nie dla idiotów!
DL650 K4
DL650 K4
Wiem ze RK podaje prawidlowe rozkucie od 0.152 do 0.5mm
Ale w przyplywie szczescia i na filmikach mowili ze przy zakuwaniu 1 do 1.5 obrotu zakuwarka i po 1,5 obrotu wyglada jak na foto..
A ja jak idiota zamiast zmierzyc srednice zewnetrzna pina przed zakuwaniem, zmierzylem wewnetrzna i z 3mm zrobilo sie 3,45.
Tyle ze na stronie producenta kazdego podaja ze srednica zewnetrzna ma sie zwiekszyc o 0,5mm
Napisalem do RK meila i moze mi podadza wymiar
Boso, ale w ostrogach.
Ale w przyplywie szczescia i na filmikach mowili ze przy zakuwaniu 1 do 1.5 obrotu zakuwarka i po 1,5 obrotu wyglada jak na foto..
A ja jak idiota zamiast zmierzyc srednice zewnetrzna pina przed zakuwaniem, zmierzylem wewnetrzna i z 3mm zrobilo sie 3,45.
Tyle ze na stronie producenta kazdego podaja ze srednica zewnetrzna ma sie zwiekszyc o 0,5mm
Napisalem do RK meila i moze mi podadza wymiar
Boso, ale w ostrogach.
Wysłałem kanapę do obniżenia bom konus
Człowiek mądrzeje z wiekiem - z wiekiem od trumny.
CBF500=>XF650=>DL650 AL7
CBF500=>XF650=>DL650 AL7
A ja dzisiaj dostałem do Lorda całą paczkę wtyczek - teraz to dopiero będzie szaleństwo z kabelkami
Wepniemy się z gratami w oryginalne gniazdo
Wepniemy się z gratami w oryginalne gniazdo
to @Lord zajmuje się dilerką ??
DL 650 AK7 moja Piękna Suzi
ma swojego zaprzyjaźnionego dilera na warszawskim Wolumenie - towar pierwsza klasaDINO pisze:to @Lord zajmuje się dilerką ??
- Pyxis
- A+B+C+D
- Kontakt:
Nowy naped zalozony.
( . Y . )
Parafrazujac: Trafiaja sie szaleni motocyklisci, ale nie ma starych szalonych motocyklistow.
Bialy dziobaty DL 650 AL2
Parafrazujac: Trafiaja sie szaleni motocyklisci, ale nie ma starych szalonych motocyklistow.
Bialy dziobaty DL 650 AL2