Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
30 lub 31 marca 2019 - Wycieczka na rozpoczęcie sezonu wokół Tatr ;)
Re: 30 lub 31 marca 2019 - Wycieczka na rozpoczęcie sezonu wokół Tatr ;)
@gomix. Oczywiście zapraszamy na trasę i spotkanie. Jednakże w dobrym guście byłoby przywitać się pierwszym swoim postem w przywitalni i napisać kilka zdań o sobie 
No tak o tym zapomniałem, ale już naprawiłem swój błąd. Teraz spokojnie spojrzę Wam w oczy 
DL-650 K6
No to zacząłem kurację antybiotykiem przed wyjazdem sobotnim. Dostałem 3-dniowy. Kwadrans temu pierwsza tura.
Na razie czuję się jak przejechany przez walec, mam nadzieję, że mnie postawi na nogi.
Powiedziałem doktorowi, że chce jechać w sobotę motocyklem, to pokiwał z politowaniem głową, zapytał czy daleko. Jak powiedziałem, że 550 km, to powiedział bym tylko nie pił alkoholu
Niemniej, jak się poczuję na siłach to będę, bo chcę bardzo, ale muszę być choć odrobinę rozsądny.
Na razie czuję się jak przejechany przez walec, mam nadzieję, że mnie postawi na nogi.
Powiedziałem doktorowi, że chce jechać w sobotę motocyklem, to pokiwał z politowaniem głową, zapytał czy daleko. Jak powiedziałem, że 550 km, to powiedział bym tylko nie pił alkoholu
Niemniej, jak się poczuję na siłach to będę, bo chcę bardzo, ale muszę być choć odrobinę rozsądny.
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS --> brak --> CRF1100 ATAS DTC
podczas jazdy alkohol ????
Rozlewa się....
Rozlewa się....
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
A ja już spakowany i jutro po robocie nach Łódż, a potem w Piątek grzejemy już na spokojnie na Kraków
. Moto skontrolowane i czekam na zakończenie roboty jutro 
Voge 900 DSX / Husqvarna 901 Expedition
Arek, navi ogarniemy jutro u mnie. Nie mam już siły dzisiaj na nic, ale mentalnie jestem gotowy, sprzęt też 
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
To jakas impreze w Łodzi organizujecie ? 
Boso, ale w ostrogach.
Boso, ale w ostrogach.
Smarowanie... łańcuchów rzecz jasna 
Wczoraj zrobiłem sto km. wokół komina, łańcuch nasmarowany, paliwo na full plus rezerwa w kufrze (2.5 l. Givi), ciśnienie w ogumieniu skontrolowane, muszę jeszcze kupić dziś kabanosy na drogę 
Około 20 wrzucam posta w temacie konkretnego dnia wyjazdu, ale raczej sobota.
Piona
Około 20 wrzucam posta w temacie konkretnego dnia wyjazdu, ale raczej sobota.
Piona
Iżu
Dzisiaj jadę odebrać moto z serwisu, potem ok 120 km do domu, taka mała rozgrzewka przed sobotą. Będę czekał w Tymbarku ok 8 rano.
Old, grumpy man na DL-u 800
Ja niestety odpadam, niestety nie dam rady w tym terminie. Może uda się następnym razem. Życzę Wam czystego asfaltu i pięknych widoków.
Tapatalknięte
Tapatalknięte
Tracer 9 GT+, X-Max 125 TECH MAX
https://www.youtube.com/channel/UCG9ZFg ... iQ3aDG1E2g
https://www.youtube.com/channel/UCG9ZFg ... iQ3aDG1E2g
Nauczycie mnie ? To wpadnęMaarcel pisze:Smarowanie... łańcuchów rzecz jasna
Ale to chyba Tymbark wypada na powrocie...matt28 pisze: Będę czekał w Tymbarku ok 8 rano.
- Ocena: 5.88235%
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
dokładnie. @matt28 - prędzej czekaj gdzieś między Mszaną Dolną a Rabką. 
A środki smarne masz?NIKT pisze:Nauczycie mnie ? To wpadnęMaarcel pisze:Smarowanie... łańcuchów rzecz jasna
Re: RE: Re: 30 lub 31 marca 2019 - Wycieczka na rozpoczęcie sezonu wokół Tatr ;)
Od dzieckaMaarcel pisze:A środki smarne masz?NIKT pisze:Nauczycie mnie ? To wpadnęMaarcel pisze:Smarowanie... łańcuchów rzecz jasna![]()
![]()
Tylko lipa ze dzisiaj na 2 zmiane robie :/
Boso, ale w ostrogach.
Czytam i zazdroszczę. Od ponad 2 tygodni mój motorek czeka na naprawę gwarancyjną w serwisie. Ktoś pisał, że w nowym dużym DL problem kosza sprzęgłowego nie występuje? Niestety, u mnie wystąpił przy ok. 6 tys nalotu
. Suzuki Polska już podjęła decyzję o wymianie całego sprzęgła (oby teraz było trwalsze) i części zostały zamówione. Jeśli części dotrą i poskładają wszystko w dawnym Riderze (obecnie MM Motocykle) jutro do wieczora, to jadę. Ale szanse widzę niewielkie, stąd zazdrość mnie zżera.
Szerokości
Szerokości
Ojj a jakie miałeś objawy?
Yamaha xj600-->yamaha fzs 600-->DL 1000 xt 2018
Yamaha Diversion 600--> Yamaha FZS600 --> V-Strom 1000XT AL8
Znaczący hałas przy zwolnionym sprzęgle. Co ciekawe, nie hałasowało cały czas, a zależnie od szczęścia. W serwisie posłuchali i mówią - jest OK, tak jest w tym silniku. Ale przyszedł serwisant, wbił jedynkę i podciągnął trochę do przodu, i po zrzuceniu biegu kosz było słychać, jak traktor. I już wtedy nikt nie miał wątpliwości.raduch85 pisze:Ojj a jakie miałeś objawy?
Wszystko niestety trwa dłużej, niż bym chciał. Wczoraj upłynęły 2 tygodnie od oddania moto, i nadal zlecenie jest w toku