Lord pisze:Izu powiem ci to zdjęcie pod krzyżem z tym brzuchem oddaje w całości moja Lordozę

Lord pisze:Izu powiem ci to zdjęcie pod krzyżem z tym brzuchem oddaje w całości moja Lordozę
Będzielukas76 pisze:Iżu jak tam Twój filmik, będzie kiedyś?
Lukas, to już czekaj do wesela i zmontujesz razemlukas76 pisze:no skądś to znam, filmy leża u mnie nie poskładanie z komunii córki a to już 5 lat za chwilę będzieLord pisze:Ja ma trochę materiału, ale kiedy ja to poskładam
i to jest idea, może do tego czasu będą programy co same montująGrzechu (Kobyłka) pisze:Lukas, to już czekaj do wesela i zmontujesz razemlukas76 pisze:no skądś to znam, filmy leża u mnie nie poskładanie z komunii córki a to już 5 lat za chwilę będzieLord pisze:Ja ma trochę materiału, ale kiedy ja to poskładam
Jak tylko nowe moto będzie, w przyszłym tygodniu ma przyjechać gość po mojego bandita, a ja przed świętami dopiero zjadę i będę coś kupował(jak będzie co) No chyba że od żonki gs 500szuwarek pisze:No to jakaś majówka koledzy, majówka! Ciepło będzie, słonko i w ogóle...
Może stare Hamry, nie wiem czy tam jeździłeś, pieknie widokowo i super winklestaszek_s pisze:Właśnie w Bieszczadach będzie pełno ludzi, Czesi i Słowacy w święta siedzą na chatach i na drogach jest pustawo. Ja bym miał ochotę się tam przejechać w maju jeszcze raz, zobaczymy..
Nie, tego nie znam, warto sprawdzić. Na razie w czwartek Marysia ma egzamin na A2, zobaczymy jak jej pójdzielukas76 pisze: Może stare Hamry, nie wiem czy tam jeździłeś, pieknie widokowo i super winkle
No to trzymam w kciukistaszek_s pisze:Nie, tego nie znam, warto sprawdzić. Na razie w czwartek Marysia ma egzamin na A2, zobaczymy jak jej pójdzielukas76 pisze: Może stare Hamry, nie wiem czy tam jeździłeś, pieknie widokowo i super winkle