Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem: https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
Ja wrzucałem moją fotkę do wątku "Co dziś zrobiłem..", zobacz tam. Wg mnie to ma podnosić motocykl i nie kolidować z niczym innym, ta spełnia te warunki z naddatkiem, bo jest wg mnie dobrze wykonana i lekko się stawia. Do tego jest tańsza, tyle analizy
Napisałem do nich wczoraj wieczorem, dostalem zdjęcia i cennik. Zdjęcia wyglądają dobrze, cennik też - jest taniej niż od Heed-a czy SW-Motecha, tyle że trzeba poczekać na realizację.
Dodatkowe pytanie nie na temat: uważacie, że jest znacząca różnica w jakości gmoli od rm-g i standardowych Suzuki?
Pytanie stąd, że zamawiając stopke od razu zamówię osłonę na silnik, a ta pasuje do ich gmoli albo można użyć przejsciówki (nie mam jeszcze odpowiedzi, czy jest przejsciowka do gmoli Suzuki). Gmoli niby nie potrzebuję bo mam, ale znowu ich cena nie jest zaporowa i jeśli różnica w jakości jest znacząca, może warto wszystko ogarnąć jednym zamówieniem.
Chłopaki ja mam "standardowe", jak to nazywacie, gmole i są naprawdę pancerne. Grube rury z mocnym montażem do ramy robią robotę. Osłona silnika to raczej ozdoba i osłona przed piaskiem , ale fajnie wygląda
Może w nowszym modelu są "lepsze", w starszych niewiele dają.
A płyta - no jak ktoś tylko po czarny to zbytek łaski, ale w terenie robi konkretną robotę.