Upał zniszczył mi kontrolkę podgrzewania manetek.
Upał zniszczył mi kontrolkę podgrzewania manetek.
Nie wiedziałem jak to zatytułować. Moto stało w ogrodzie pod pokrowcem, przyszło słońce i nawywijało. Ma ktoś jakieś pomysły jak to zrobić żeby jakoś to wyglądało? Może komuś odpadło i leży. Nie cierpię takiego dziadoskiego wyglądu.
Re: Upał zniszczył mi kontrolkę podgrzewania manetek.
4 śruby na wylot.
Albo jest dwustronna taśma do klejenia plastikowych elementów w samochodach aczkolwiek jest lekko wysoka/gruba.
Przykleiłem na nią napisy "SUZUKI" na kufrach bocznych (na upale zamykając kufer 3 litery zostały mi na dłoni) i trzyma 2 lata nawet mycie Karcherem wytrzymuje.
"Taśma dwustronna piankowa"
"Taśma dwustronna samochodowa"
"Taśma piankowa samoprzylepna"
Są też niepiankowe.
Boso, ale w ostrogach
Albo jest dwustronna taśma do klejenia plastikowych elementów w samochodach aczkolwiek jest lekko wysoka/gruba.
Przykleiłem na nią napisy "SUZUKI" na kufrach bocznych (na upale zamykając kufer 3 litery zostały mi na dłoni) i trzyma 2 lata nawet mycie Karcherem wytrzymuje.
"Taśma dwustronna piankowa"
"Taśma dwustronna samochodowa"
"Taśma piankowa samoprzylepna"
Są też niepiankowe.

Boso, ale w ostrogach
Taśma raczej odpada, bo pod wpływem temperatury dosyć mocno tak płytka się odkształciła Może jakieś mini wkręciki prędziej.
słuchaj i tak juz gorzej nie będzie. ja bym spróbował przejechać to żelazkiem przez złożoną na pół, albo i grubiej, żeby nie stopić - kartkę papieru np do drukarki. oczywiście nie szarżując z temperaturą. skoro ciepło to odkształciło, to powinno też przywrócić do poprzedniej formy
DL1000K6 >> XT1200Z
Mam podobnie tylko moja jeszcze trochę jest pęknięta skąd wziąć nową lub jak tą reanimować.
A może by tak skan a potem wydruk na folii samoprzylepnej lub papier i laminat a potem kropelką?
Ewentualnie pisemko do oxforda ze się odkleiła I czy mogą podesłać nowa do przyklejenia?
Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka
Ewentualnie pisemko do oxforda ze się odkleiła I czy mogą podesłać nowa do przyklejenia?
rasik pisze: ↑20 maja 2021, 08:37A może by tak skan a potem wydruk na folii samoprzylepnej lub papier i laminat a potem kropelką?
Dzięki będę próbował coś zaradzić.
@tomal
Leży mi w domu kompletny sterownik od manetek Oxforda - wymieniałem je bo uplastyczniły mi się gripy. Jakbyś był zainteresowany to oddam za piwo - tylko musiałbyś sobie podjechać do Bielska.
Leży mi w domu kompletny sterownik od manetek Oxforda - wymieniałem je bo uplastyczniły mi się gripy. Jakbyś był zainteresowany to oddam za piwo - tylko musiałbyś sobie podjechać do Bielska.
Marcin
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
Jak by kolega tomal nie był już zainteresowany to ja chętnie przygarnę tylko że z wysyłką .