Odtwarzacz MP3
Odtwarzacz MP3
Z uwagi , że na rynku jest tego wiele jaki MP3 polecacie
4-8 GB
Cena dostosuje się jak się spodoba MP3
Nieważny wygląd .
4-8 GB
Cena dostosuje się jak się spodoba MP3
Nieważny wygląd .
Re: Odtwarzacz MP3
"Sansa Clip +" z wgranym softem RockBox
wytapatalkowano
wytapatalkowano
- Ocena: 5.88235%
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
i z kartą 32 GB 
Alternatywnie - telefon z np. Powerampem. Osobiście przesiadłem się z odtwarzaczy, wygodniej + dobre słuchawki z mikrofonem i styka.

Alternatywnie - telefon z np. Powerampem. Osobiście przesiadłem się z odtwarzaczy, wygodniej + dobre słuchawki z mikrofonem i styka.
- Ocena: 5.88235%
To jest ten, ale mogą już ich nie produkować http://www.opineo.pl/opinie-433780-sand ... -plus.htmlalabej pisze:Hawk a czy sand disk Sansa clip sport to to samo co polecasz.
Tu jest jakaś nowsza wersja ale nie mogę się co do niej wypowiedzieć http://www.ceneo.pl/26444571#tab=reviews
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
Dokładnie tak, osobiście w dobie smartfonów nie widzę potrzeby posiadania dodatkowego odtwarzacza mp3. Choć ja osobiście polecam HibyMusic, z testowanych przeze mnie programowych odtwarzaczy mp3 na Androida najbardziej przypadł mi do gustu.dawidek pisze: Alternatywnie - telefon z np. Powerampem. Osobiście przesiadłem się z odtwarzaczy, wygodniej + dobre słuchawki z mikrofonem i styka.
Niebieski DL1000
Jakie słuchawki polecasz? Zależy mi na dobrej jakości dźwięku.dawidek pisze:i z kartą 32 GB
Osobiście wolę słuchawki z dużą ilością basów i jestem fanem nieprzepłacaniaFred pisze: Jakie słuchawki polecasz? Zależy mi na dobrej jakości dźwięku.

Jesteś z Kańczugi?