@starcraft i @AzzogPlugawy dzięki za fajny wyjazd
Krzyś dzięki za prowadzenie fajnymi traskami. Te planowane, słowackie, zostaną na następny raz jak pogoda pozwoli.
A tu coś dla lubiących mapki i statystyki:
zapis jazdy w piątek (Rzeszów - Murzasichle): LINK do mapy
i statystyki:
Geo-Tracker-2019-08-02.jpg (74.39 KiB) Przejrzano 8662 razy
zapis jazdy w sobotę (Murzasichle - Słowacja - Rzeszów): LINK do mapy
i statystyki:
Geo-Tracker-2019-08-03.jpg (74.29 KiB) Przejrzano 8662 razy
Brakuje tylko średniego spalania, czy kierowca prowadzi sam caz z pasażerem, ile było zatrzymań pojazdu i na jak długo.... itp itd i szef juz wszystko wie o tobie ha ha. Będzie po premi.
@bzyku: Krzyś rzucił propozycję aby powtórzyć wyjazd na Słowację. Tzn. w piątek dojechać do Murzasichli, tam grill i nocleg. A na drugi dzień polatać po Słowackich winklach z powolnym powrotem do domu. Wg. Krzysia ten weekend zapowiada się pogodowo lepiej od ostatniego
A teraz (na weekendzie) byliśmy na takim wypadzie ale nam trochę pogoda na Słowacji pokrzyżowała plany i nie zrobiliśmy zaplanowanych tras.
Widzę że wszystkim krzyżują się plany wyjazdowe. Miałem w planach Romka ewentualnie wyjazd z wami i chyba nic nie wypali. Ale jestem dobrej myśli że jeszcze się coś wyklaruje w przyszłym tygodniu.
No tak już bywa. Mi wypadło kilka spraw do załatwienia. Oprócz tego miałem mieć wczoraj przegląd na 10k km ale w serwisie yamahy mają awarię zasilania (2-gi dzień) i muszę się na nowo z nimi umawiać. A przekroczę kilometry to mi później powiedzą że tracę gwarancję, więc wolę sobie to przez 2 latka przypilnować.