Przeglądam forum i szukam jakiegoś konkretnego tematu o przydatnych aplikacjach ale takowego nie znalazłem

Calimoto także tak działa.staszek_s pisze:Do szybkiego planowania trasy używam serwisu mapy.cz na kompie + takiej samej aplikacji na komórce, trasa od razu widoczna w aplikacji i można jechać.
Obsługuje pojazdy. (na kompie i na telefonie)skibol83 pisze:Ta apka traseo (czy jak to sie pisze) obsługuje motocykle czy ogólnie jest na pojazdy?
Tak z ciekawości sprawdziłem czy szybko aktualizują i nie wiem jak na innych przykładach ale A1 (Bursztynowa) wokół Częstochowy na google juz jest tutaj jescze nie ma mapy.cz Sprawdzałeś może z jakim opóznieniem sie pojawiaja takie informację?staszek_s pisze:Do szybkiego planowania trasy używam serwisu mapy.cz na kompie + takiej samej aplikacji na komórce, trasa od razu widoczna w aplikacji i można jechać.
Te dodatkowe programy, poza tymi firmowymi działają na OSM. Czasami aktualizacje są z opóźnieniem. W Google jest obwodnica Radomia a w Calimoto chyba była z 6 miesięcy opóźniona.Lord pisze:Tak z ciekawości sprawdziłem czy szybko aktualizują i nie wiem jak na innych przykładach ale A1 (Bursztynowa) wokół Częstochowy na google juz jest tutaj jescze nie ma mapy.cz Sprawdzałeś może z jakim opóznieniem sie pojawiaja takie informację?staszek_s pisze:Do szybkiego planowania trasy używam serwisu mapy.cz na kompie + takiej samej aplikacji na komórce, trasa od razu widoczna w aplikacji i można jechać.
Smerfciamajda pisze:Jak to obwodnica Radomia to powinno byc odwrotnie.
Dzisiaj wyjarzyłem o co chodziSmerfciamajda pisze:![]()
Najpierw mapa potem droga...
Wiesz
"Radomia"
...