Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Regulacja sprzęgła w DL650 AL8
Re: Regulacja sprzęgła w DL650 AL8
Zmniejszyć latanie można przez wymianę mosiężnej tulei na nowa, dorobiona mniejszej średnicy.Skwari pisze:Eee.....to smaruje i skręcam.....
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Ale tam nie ma tulei (przynajmniej w klamce sprzęgła).
Rozwiercać i szukać na wymiar?....chyba szkoda się bawić.
Nowa klamka 65pln....ale jak ten typ tak ma to póki co skręce i pojeżdżę następny sezon.jak mnie będzie denerwowało to wymienię.
Rozwiercać i szukać na wymiar?....chyba szkoda się bawić.
Nowa klamka 65pln....ale jak ten typ tak ma to póki co skręce i pojeżdżę następny sezon.jak mnie będzie denerwowało to wymienię.
Jedź do salonu Moto Joker i sprawdź nowy - też ma lekki luz 
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
-
Andrzej suzuki
- AM
A co jeśli wbijesz jedynkę ruszysz i nie darady zmienić biegu dopiero po zgaszeniu..
Zobacz wysprzęglik odpowiedni naciąg linki sprawdź olej. Jak duży przebieg może tarcze sprzęgła kończą swój żywot. LWG
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski
Jeśli jest problem ze zmianą biegu to na pewno nie jest temu winne sprzęgło. Zmieniam biegi bez sprzęgła i wszystko wchodzi jak trzeba.
V-strom 650 K5
Nie każdy potrafi bez sprzęgła 
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Nie każdy lubi, nie każdy chce - nie oto chodzi Struna.
Chciałem tylko powiedzieć że sprzęgło nie ma związku z tym że biegi nie wchodzą.
Chciałem tylko powiedzieć że sprzęgło nie ma związku z tym że biegi nie wchodzą.
V-strom 650 K5
Ciężko coś wyrokować z tak skąpym opisem sytuacji.
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Moja linka sprzęgła doszła do kresu regulacji. Wg. serwisówki teraz muszę zdjąć obudowę sprzęgła i tam dokonać regulacji. Aby zdjąć obudowę serwisówka podaję, że należy spuścić olej ale wydaję mi się, że nie jest to konieczne bo miska olejowa jest zdecydowanie niżej i jeśli postawić motocykl na stopce centralnej to wszystko powinno się udać. Co o tym sądzicie?