Nowa - stara lampa Full LED - Od dr light
Nowa - stara lampa Full LED - Od dr light
Dziś do mnie dotarła. Już zamontowana. Przerobiona przez dr light na Full Led. Świeci i wygląda świetnie. Sami oceńcie. Fimik jak to świeci :
Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 21:09 przez rammzes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ocena: 5.88235%
Re: Nowa - stara lampa Full LED - Od dr light
super! ciekawe jak dobrze świeci w nocy i czy wyregulowali żeby nie raziła innych?
Fajna; homologacji zakładam, że brak?
Ile kilo pasztetu kosztuje taka przyjemność?
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Ile kilo pasztetu kosztuje taka przyjemność?
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Świeci zajebiście ale bez homologacji to nic nie warte.
bzdura.Sefer pisze:Świeci zajebiście ale bez homologacji to nic nie warte.
bo?motif pisze:bzdura.Sefer pisze:Świeci zajebiście ale bez homologacji to nic nie warte.
bo najważniejsze jest bezpieczęństwo na drodze a nie papierek - czyli żeby ciebie widzieli jak i żebyś ty widział wszystko.Sefer pisze:bo?motif pisze:bzdura.Sefer pisze:Świeci zajebiście ale bez homologacji to nic nie warte.
Z homolgowana fabryczną lampa jechałem w nocy kilkaset km i kilka razy mało nie wjechałem do rowu tak kiepsko świeciła.
Przypadek i szansa że ta homologacja bedzie kiedyś sprawdzana i potrzebna jest pomijalna.
Nie chcę gówno burzy ale i życzę właścicielowi aby tak jak piszesz homologacja nigdy nie była sprawdzana. Ale jak dojdzie do zdarzenia drogowego a kto powie że motocykl go oślepił to pierwsze co zrobią czy lampa ma homologację.
Lepiej świeci i lepiej wygląda. Ale też rację mają ci sceptycznie nastawieni do braku homologacji. Jeśli chodzi o "standardowe " kontrole drogowe to powinno być ok ponieważ lampa faktycznie wygląda bardzo profesjonalnie jak OEM. Poza tym szyba została tylko spolerowana A więc to oryginalna szyba .... z homologacją:-)
Tylko na starej homologacji masz halogen jako źródło światła a nie led więc w razie kontroli nie zmienia to nic.
null
Nie ma co się kłócić- brak homologacji to brak homologacji. Ale ilość światła mi to wynagradza.
Wygląda i pewnie świeci super ale ja również bym nie ryzykował. Nie mniej szczerze życzę zadowolenia z eksploatacji.
Człowiek mądrzeje z wiekiem - z wiekiem od trumny.
CBF500=>XF650=>DL650 AL7
CBF500=>XF650=>DL650 AL7
@rammzes
Jeżeli mógłbyś napisać nam, ile taka przyjemność kosztuje?
Znalazłem - 1400 PLN'ów
Jeżeli mógłbyś napisać nam, ile taka przyjemność kosztuje?
Znalazłem - 1400 PLN'ów
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
Zajefajnie to wyglada.... szacun 

DL650 AL2 ----> DL1000 ---> Honda CRF 1100L Africa Twin AS DCT
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Lampa bardzo ładna, wykonanie super.
Ale za 1400zl to można kupić LED halogeny z homologacją, wymienić żarówki w głównej lampie na white vision i cieszyć się homologowanym, dpbrym oświetleniem z trzema szeroko widocznymi punktami świetlnymi.
A jeszcze na fajną flaszke zostanie.
Ale za 1400zl to można kupić LED halogeny z homologacją, wymienić żarówki w głównej lampie na white vision i cieszyć się homologowanym, dpbrym oświetleniem z trzema szeroko widocznymi punktami świetlnymi.
A jeszcze na fajną flaszke zostanie.
To może do okulisty trzebamotif pisze: Z homolgowana fabryczną lampa jechałem w nocy kilkaset km i kilka razy mało nie wjechałem do rowu tak kiepsko świeciła.

DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
ale okulista da okulary też bez homologacji...Struna pisze:To może do okulisty trzebamotif pisze: Z homolgowana fabryczną lampa jechałem w nocy kilkaset km i kilka razy mało nie wjechałem do rowu tak kiepsko świeciła.
-
- A+B
Właściciel zadowolony i gitara , a ma czy nie ma homologowania lampa jego problem . Jest dorosły wie co robi