Czy jeździcie teraz motocyklem?
- Old Donkey
- A+B+C
Re: Czy jeździcie teraz motocyklem?
Kto chce niech jezdzi jego sprawa, mandatu możesz nie przyjmowac sad dolozy 5 000 a sanepid poprawi 5 000. Ponoc odgórnie policja zglasza do sanepidu o ukaranie. A kasy w budżecie trzeba dopiero dwamiliony nazbierali.
A ja moge jeździć motkiem bez ograniczeń.
Mam taki papierek z komendy Policji, w którym jest napisane, że zglosiłem 10 kwietnia kradzież samochodu.
Więc moto jest moim aktualnym środkiem transportu
Takie szczęście w nieszczęściu.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Mam taki papierek z komendy Policji, w którym jest napisane, że zglosiłem 10 kwietnia kradzież samochodu.
Takie szczęście w nieszczęściu.
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogólnie panuje zakaz przemieszczania się niezależnie od środka transportu. Jeśli jedziesz do pracy to nie ma znaczenia czy popylasz samochodem, motocyklem, quadem czy rowerem, jedziesz na legaluA ja moge jeździć motkiem bez ograniczeń.
V-Strom 650 XT 2019
W pełni się zgodzę, że jeżeli będę 300 km od domu to papierek na nic się zda.
Ale żaden Pan Policjant mi nie powie w moim mieście, że jeżdżę na co dzień dla przyjemności, tylko jest to w tej sytuacji konieczność.
Ale żaden Pan Policjant mi nie powie w moim mieście, że jeżdżę na co dzień dla przyjemności, tylko jest to w tej sytuacji konieczność.
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
No żeby się nie zesrali czasami...Lędziniok pisze: sad dolozy 5 000 a sanepid poprawi 5 000.
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
a QraC ściągnieQraC pisze:No żeby się nie zesrali czasami...Lędziniok pisze: sad dolozy 5 000 a sanepid poprawi 5 000.
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
A jeżdżę, tu 80 km, tam 120 km, z bułkami do rodziców na drugi koniec Krakowa itp.
Spotkałem jeden patrol parkujący w bocznej uliczce pod Limanową
Nikt mnie do tej pory nie zatrzymywał i nie pytał o nic.
Spotkałem jeden patrol parkujący w bocznej uliczce pod Limanową
Nikt mnie do tej pory nie zatrzymywał i nie pytał o nic.
Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy 
Ja nie jezdzilem, ale ze internet mi odcieli w domu, to jezdze do pracy.
Daelim Daystar ==> Suzuki DL650 XAL2018
od niedzieli podobno można już jeździć, wychodzić gdzie się chce bez tłumaczenia się.
Od 20-go, czyli od poniedziałku.
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS --> brak --> CRF1100 ATAS DTC
kiełbaska wyborcza...
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Jeżdżę, parkuję obok radiowozu w którym Miśki wciągają pączki, zwiedzam, wracam, odjeżdżam.Struna pisze:kiełbaska wyborcza...
Motocykl myję na myjni.
Ktoś doświadczył tego, czy w kółko powtarzane są te prasowe historie?
Nikt nikogo o nic nie pyta. Nie twórzmy legend.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2020, 12:06 przez Maarcel, łącznie zmieniany 1 raz.
ale tak bez ogniska w lesie?Struna pisze:kiełbaska wyborcza...
p.s.
przeszliśmy na dyktaturę już dawno więc jakie wybory...
ja też, ale nie latam po forach czy fb i nie obnoszę się z tym, bo i po coMaarcel pisze: Jeżdżę
- czarny_gawron
- A
Nie no, wybory muszą się odbyć... Przecież już głosy policzyli 
- Ocena: 5.88235%
"To był koń na białym rycerzu, na białym rycerzu był koń... "
DL 650 '12
DL 650 '12
Nie o obnoszenie idzie, tylko i niepowielanie dziwnych opowieści...Struna pisze:ja też, ale nie latam po forach czy fb i nie obnoszę się z tym, bo i po coMaarcel pisze: Jeżdżę
tzn ? bo nie bardzo czaję do czego pijesz ?
Ja jeżdżę i nie oglądam się na jakieś żałosne pomysły chorej władzy, skoro im wolno to mi też bo prawo jest jednakowe dla wszystkich, mijałem "biale czapki" i nawet żaden nie podniósł głowy z nad telefonu, na stacji czy pod sklepem nikt nie zwrócił na mnie uwagi, jak mi sie moto polożylo na cpn-e to nawet wylecieli z hod-dog i kawa czy nic mi sie nie stalo.... Wszyscy robią panikę ale jakoś nikt nie napisał że dostał 500 ze jazdę

DL650 AL2 ----> DL1000 ---> Honda CRF 1100L AT AS DCT
Fototag: 9
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
Fototag: 9
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
No proszę was... o ile dobrze pamiętam w całym kraju przez cały ten okres wystawiono około 800 mandatów (tych o których tutaj mówimy).... osiemset... w skali całego kraju! no to na kilka milionów codziennie przemieszczających się pojazdów (wszystkich!) daje to prawdopodobieństwo trochę mniejsze od wygranej "szóstki" w lotto....
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life