Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem: https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
Ja byłem 3 lata temu z JCGroup na torze w Słomczynie i w tym roku na Kulikowisku w Radomiu.
Podam suche dane statystyczne:
JCGroup/Słomczyn: długość toru 1000 m, grupa max 12 osób (z aktualnego cennika, ja miałem szczęście, że było nas wtedy tylko 8.)
Kulikowisko/Radom: długość toru 800 m, 20 maszyn w grupie początkującej (ale trzeba oddać, że w grupie zaawansowanej było może 8-10..., oni to pojeździli)
Każde takie szkolenie jest cenne, ale jak ktoś już wzbił się na poziom początkujący++, to niech wybiera luźniejsze torowanie, na kulikowisku było tak gęsto, że wyprzedzanie było dozwolone tylko na prostej startowej.
Tak się zastanawiam nad uczestnictwem, ale z Warszawy bez noclegu to tylko Jastrząb w terminie zlotu, więc w tym roku chyba odpuszczam.
a kto mówi o prędkości max? jednak tor ma sens dla mnie tylko do szybkiej jazdy jako że na ulicy bardzo szybko jeździć nie mam zamiaru.
Wolne kręcenie ósemek to mogę ćwiczyć pod blokiem za darmo.
sprawdzaj co jakiś czas bo wczoraj rano nie było miejsc nigdzie poza pomorzem a wieczorem się pojawiły...
Sprawdziłem w nocy dzięki @Lord i były 4 w Jastrzębiu.
nie wiem jak to działa, bo jak ktoś wpłacił to chyba nie może zrezygnować już.
Ja miałem nieudaną płatność ( coś się zwiesiło i nie poszła a nie dało się ponowić ) więc wypełniałem na nowo formularz i widać było że poprzedni zajął już jedno miejsce. Pewnie po jakimś czasie gdy brak płatności to się zwalnia.