Witam, wstawiam film z przebiegu pracy. Może nie wszyscy są tutaj specami od motocykli, to im się przyda.
Pozdrawiam:
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
DL650A Jak wymienić filtr powietrza i świece zapłonowe [FILM]
-
bartheezzzz
- AM
Re: DL650A Jak wymienić filtr powietrza i świece zapłonowe [FILM]
Co do świec tej przedniej, ja dla ułatwienia pracy chłodnice montuje do lag za pomocą try tytek wielorazowego użytku i ją odciągam na odpowiednia odległość, dzięki temu mam łatwiejszy dostęp. Klucz do świec ten oryginalny jest najlepszy, ale do samego odkręcenia jako wajchę zamiast oczkowego proponuje oczkowy z grzechotką zdecydowanie wygodniejszy.
Co do odpięcia przewodu paliwowego nie wiem jak w poprzednich wersjach, ale po 2018 łatwiej mi jest odpiąć na tej złączce niżej niż na samym zbiorniku, wężyk do góry i nieć się nie wyleje.
Ale szacunek za filmik
Co do odpięcia przewodu paliwowego nie wiem jak w poprzednich wersjach, ale po 2018 łatwiej mi jest odpiąć na tej złączce niżej niż na samym zbiorniku, wężyk do góry i nieć się nie wyleje.
Ale szacunek za filmik
Voge 900 DSX / Husqvarna 901 Expedition
-
bartheezzzz
- AM
Dziękuję za słowa uznania
- sam szukałem informacji na ten temat,bo myślałem, że to bardzo skomplikowane, ale dałem radę, mam nadzieję, że komuś też się przyda.
Ja podłożyłem z jednej strony widzianą wcześniej (użytą na podtrzymanie baku) taśmę w szpulce
Nie odciągałem bardzo, bo bałem się, że coś urwę, dlatego też nie weszła tam grzechotka, jedynie klucz płaski.
Ja podłożyłem z jednej strony widzianą wcześniej (użytą na podtrzymanie baku) taśmę w szpulce
@bartheezzzz - aż z chęcią sobie zerknę 
Jako ciekawostkę to powiem banalnie: "Świat jest mały" i ... Twój egzam do tego filmiku napisałem przydługaśny komentarz ze swojego egzamu
- a teraz tu na forum V-stroma się "spotykamy"

Miło...
Pozdrawiam
ps z tymi plastikowymi zatrzaskami - to słynny DoctorVstrom ( wciska je imbusem - wtedy chyba powinny lepiej wychodzić (ale pewności nie mam, bo jeszcze nie zrzucałem baku
, ale jeżeli jest to prawda - to uchroni od niecenzuralnych słów i przypadkowemu ułamaniu/pęknięciu czegokolwiek (no chyba że "pęknięcie" czteropaczka) 
Jako ciekawostkę to powiem banalnie: "Świat jest mały" i ... Twój egzam do tego filmiku napisałem przydługaśny komentarz ze swojego egzamu
Miło...
Pozdrawiam
ps z tymi plastikowymi zatrzaskami - to słynny DoctorVstrom ( wciska je imbusem - wtedy chyba powinny lepiej wychodzić (ale pewności nie mam, bo jeszcze nie zrzucałem baku