Mam nadzieje ze nie powtorzy sie sytuacja z ktoregoz zlotu, w ktorym jez bedzie sie mialo parnera w lozku hahaha
ja pierdziele.... do dzis to pamietam hahaha
Jak na zlocie się działo , to się nie liczy. Po pijanemu się nie liczy . 200 kilometrów od domu się nie liczy , i bez całowania się nie liczy . Tak więc Centrino - spoko luz . A na marginesie , Izie nie mówiłeś ?

Pogoda zamówiona od jutra. Nie pomyślałem żeby zamówić od czwartku. Tylko opłata by była dużo większaraduch85 pisze:A dzisiaj we Wrocku leje
Dl 1000 xt 2018
Jak dla mnie cały czas aktualne @Jaro88 plus Emi @ben2_21 i ja będziemy tam na pewnomorte36 pisze: ↑09 wrz 2020, 19:17Rozumiem że miejsce i czas zgrupowania na wylocie z Warszawy aktualne?Lord pisze: ↑07 wrz 2020, 12:14W takim razie wstępnie proponuje o 9:00 zbiórkę na stacji https://www.google.com/maps/place/Stacj ... 2?hl=pl-PL
Dlaczego tam? Trochę ze względów moich organizacyjnych gdyż może sie zdażyc że w drodze na zlot zabieram syna i musze go odtswić na moto do Bełchatowa. Ale nie znaczy to że nasza trasa straci coś na urokach wręcz przeciwnie po szybkim przelocie S8 zapewniam atrakcje na tarasach widokowych KWB w Kleszczowie apotem już spokojnym tempem dalej i dalej
Wstępna lista:
@PiotrEm
@morte36
@zamoor
@Jaro88 plus Emi
@ben2_21

Ja tez jestem na bank na 9:00 w ustalonym miejscuLord pisze: ↑10 wrz 2020, 08:48Jak dla mnie cały czas aktualne @Jaro88 plus Emi @ben2_21 i ja będziemy tam na pewnomorte36 pisze: ↑09 wrz 2020, 19:17Rozumiem że miejsce i czas zgrupowania na wylocie z Warszawy aktualne?Lord pisze: ↑07 wrz 2020, 12:14W takim razie wstępnie proponuje o 9:00 zbiórkę na stacji https://www.google.com/maps/place/Stacj ... 2?hl=pl-PL
Dlaczego tam? Trochę ze względów moich organizacyjnych gdyż może sie zdażyc że w drodze na zlot zabieram syna i musze go odtswić na moto do Bełchatowa. Ale nie znaczy to że nasza trasa straci coś na urokach wręcz przeciwnie po szybkim przelocie S8 zapewniam atrakcje na tarasach widokowych KWB w Kleszczowie apotem już spokojnym tempem dalej i dalej
Wstępna lista:
@PiotrEm
@morte36
@zamoor
@Jaro88 plus Emi
@ben2_21Jedyna zmiana że juz dzisiaj odstawiam młodego więc jutro solo możemy obrać dowolna malownicza trasę
Ciok pisze: ↑10 wrz 2020, 10:19Waldeman. Jesteś WIELKI.
Bardzo dziękuję za propozycję nowej trasy. Te wytyczona nr 1 to mistrzostwo Świata. Trochę tyłek mnie uwiera po tych zakrętach.
-------------
A w Karpaczu znowu zajebali komuś motka. Ze dwadzieścia radiowozów i kontroli drogowych. Widocznie mieli "podgląd sprawcy" bo jak dojeżdżałem, to tylko pokazywali, żeby blende i szybkę podnieść. Nie sprawdzali dokumentów.

Oj tam będziesz naprawiać. Jutro taniej kupisz nowego