Swoją drogą dzięki za tych wszystkich internetowych blogerów, youtuberów, instagramerów i innych "-erów" bo bez nich człowiek byłby całkowicie głupi. A tak dzięki takim ekspertom człowiek się może się uczyć całe życie (na cudzych błędach
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Wlałem za dużo oleju, potrzebuje rady
Re: Wlałem za dużo oleju, potrzebuje rady
a ja przyznałem się że źle szacowałem ilości. Wydawało mi się że 250 ml to już sporo na ten układ, ale jak się okazało nawet litr może nic nie zrobić. A może może, tylko w dłuższym czasie? Na jakimś długodystansowym teście? Bo tego "Youtubowi eksperci" nie pokazują.
Swoją drogą dzięki za tych wszystkich internetowych blogerów, youtuberów, instagramerów i innych "-erów" bo bez nich człowiek byłby całkowicie głupi. A tak dzięki takim ekspertom człowiek się może się uczyć całe życie (na cudzych błędach
)
Przechylony na stopce faktycznie ciężko, ale jak go ustawisz prosto (oprzyj o coś) to odessiesz. Przećwiczone
- Ocena: 5.88235%
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
kup wężyk i załóż na strzykawę i odessij
Suzuki Dl 650 AL0 2010 ABS