DL650 XT 2021
givi trekker 33l 2 szt kosztuje 1600 złSmerfciamajda pisze: ↑13 paź 2021, 12:38@JARON podpisuje się pod twoim postem obiema ręcyma.
Funkcjonalność wyższa niż taniego kufra z tworzywa, a jednak cena o wiele niższa niż alu.
Za kolor czarny trzeba zapłacić extramerc pisze:givi trekker 33l 2 szt kosztuje 1600 złSmerfciamajda pisze: ↑13 paź 2021, 12:38@JARON podpisuje się pod twoim postem obiema ręcyma.
Funkcjonalność wyższa niż taniego kufra z tworzywa, a jednak cena o wiele niższa niż alu.
givi dolomiti 36l 2 szt kosztuje 1800 zł.
Przeliczając na litry cena prawie taka sama . Więc raczej te trekkery nie są takie same.
Na złomowiec jedźRimmSky pisze:Za kolor czarny trzeba zapłacić extramerc pisze:givi trekker 33l 2 szt kosztuje 1600 złSmerfciamajda pisze: ↑13 paź 2021, 12:38@JARON podpisuje się pod twoim postem obiema ręcyma.
givi dolomiti 36l 2 szt kosztuje 1800 zł.
Przeliczając na litry cena prawie taka sama . Więc raczej te trekkery nie są takie same.powyżej 2k. Wiele osób o tym nie pisze, ale waga kufrów alu nie jest wcale plusem. Przy 2 osobach ma to znaczenie. W końcu wiele kg nie zostaje do osiągnięcia max nośności moto. Tym bardziej ze jeszcze parę kg mamy w gmolach, stopce, stelażach, kufrach, oslonie na silnik. W przyszłym roku z ciekawości zwazylbym moto z pustymi kuframi i wszystkimi dodatkami zeby po dodaniu wagi pasażerów wiedzieć ile mogę załadować bagaży. Czy ktoś z Was ważył juz gdzieś moto? Moze okręgowa stacja badania pojazdów będzie miała taka wagę.
DL650 XT 2021
Dobrze że nie Vario od BMW... plastiki puste ważą "tonę"prebenny pisze:@RimmSky - bardzo mocno się nie zgodzę co do wagi. Zmieniłem Givi 58l alu na plastik Givi 52l i plastik załadowany waży tyle co pusty alu także ja zostanę przy plastiku