Pozdrówko

Niezłe jaja Grzechu...Grzechu (Kobyłka) pisze:No i fajnie![]()
Rozpracuj szybko system, kręć i chwal się klipami.
Grzechu kolejne propozycje:Grzechu (Kobyłka) pisze:Technologia dała Ci znak, żebyś kupił porządny sprzęt, a nie, dobry![]()
![]()
A tak na serio, to jak będziesz już wybierał "chinola", to sprawdź jak jest z serwisem gwarancyjnym, żebyś nie miał problemu jak coś wyskoczy w trakcie.
Yi kusi, ale nie ma u nas historii, więc trudno określić jakość i żywotność ich produktów.
Rozmawiałem z konsultantem "Wideorejestratory.pl" powiedziałem mu do czego potrzebuję kamerkę - czyli głównie na motocykl, facet gorąco mi polecał najnowszy produkt brytyjskiej firmy - DRIFT INNOVATION, modelu Drift Ghost 4K:Grzechu (Kobyłka) pisze:Mój wybór w tym zestawieniu to Garmin
Dzięki za Twoją opinię, dziś byłem w sklepie Saturn i na żywca oglądnąłem kamerkę - Garmin Virb Ultra 30:Janusz W pisze:Iżu - nie napalaj się na Drifta 4K.
Powodzenia w testowaniu to trudna decyzja bo kamerka na jakiś czas będzie służyła .
SpoczkoJanusz W pisze:Powodzenia i wrzuć jakiś film z motonga .
Grzechu.. nie uwierzysz.. odświeżam wątek by Was przestrzec przed zakupami czegokolwiek w sklepie Media Markt !!!Grzechu (Kobyłka) pisze:Jakość obrazu w obu kamerach zbliżona do siebie, więc tak naprawdę musisz kierować się własnymi kryteriami wyboru.
Mój wybór w tym zestawieniu to Garmin
Chyba jednak kupię Soniaka, wątpię by GP6 była lepsza pod kątem kolorów i stabilizacji.QraC pisze:Iżu niedługo wychodzi GP 6Może poczekasz jeszcze chwilę coby mieć większy dylemat
Tego nie wiadomo wszak specyfikacja nie jest jeszcze znana a wiadomo jak w tym segmencie w ciągu roku dużo się zmienia.Iżu pisze:Chyba jednak kupię Soniaka, wątpię by GP6 była lepsza pod kątem kolorów i stabilizacji.QraC pisze:Iżu niedługo wychodzi GP 6Może poczekasz jeszcze chwilę coby mieć większy dylemat
Pozdrówko