Jakby ktoś był w stanie potwierdzić czy starsze V-Stromy miały identyczne żarówki byłoby fajnie, bo instrukcja niestety podaje zupełnie nieprzydatne informacje jak 12V/5W ale jaka podstawka to już najpilniej strzeżona tajemnica producentadrogowe/mijania - H4 12 V 60/55 Watt H4 ( 2 sztuki)
pozycyjne - w5w 12 V/5 Watt ( 2 sztuki - L2 1 sztuka
kierunkowskazy - PY21W 12 V/21 Watt ( 4 sztuki )
oś. Tabl.rejestracyjnej - R5W 12 V/5 Watt
światło hamowania / pozycyjne tył - P21/5W 12 V / 21/5 Watt 2 sztuki
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Spis żarówek
Spis żarówek
Jako, że nigdzie nie znalazłem takiego tematu a instrukcja obsługi pod tym względem jest żałosna... To poniżej spis dla roczników 2012-2016 (i najprawdopodobniej wszystkich innych):

Ostatnio zmieniony 26 mar 2017, 15:23 przez prebenny, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ocena: 5.88235%
Kymco Downtown 350i
Re: Spis żarówek
w AK8 są podobne. Nie jestem tylko pewien oświetlenia tablicy rejestracyjnej, bo nie rozkręcałem więc nie wiem (ale moc ma taką samą). Jeśli chodzi o kierunkowskazy to u mnie jest biała żarówka (P21W) ale podstawka jest ta sama.
AK8 - 2x H4 z przodu
pozycja w5w 2 szt
kierunki - prawdopodobnie PY21W
Rejestracja R5W
Stop/pozycja P21/5W
Tak się mnie wydaje, więc żarówki będą te same.
pozycja w5w 2 szt
kierunki - prawdopodobnie PY21W
Rejestracja R5W
Stop/pozycja P21/5W
Tak się mnie wydaje, więc żarówki będą te same.
Dzięki - przydatne na przyszłość, bo nie trzeba będzie pół motoru rozkręcać żeby się dowiedzieć jaka żarówkę wsadzić 
Kymco Downtown 350i
PY21W to żółta wersja zwykłej P21W.
Tak więc tu zależy jaki masz klosz (kolor plastiku) na kierunku.
Tak więc tu zależy jaki masz klosz (kolor plastiku) na kierunku.
Czy ktoś może potwierdzić czy DL1000A 2019 ma także żarówkę R5W w oświetleniu tablicy rejestracyjnej?
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nie rozumiem @motif jaki motyw przyświecał ci wrzucając tu ten film. Już ci kiedyś napisałem że teorie spiskowe to na innym forum 
Wszystko fajnie, tylko nic nie wnosi to do mojego pytania.
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
DL 650 2004 żarówki kierunkowskazów to P21W - symetryczne bolce w odróżnieniu od PY21W gdzie są przesunięte i u mnie poprzedni właściciel jeden z nich ucinał żeby nie wejść w koszty kupna drugiej żarówki 
- Ocena: 5.88235%