TomTom Rider
Re: TomTom Rider
Wcześniej używałem larcka więc można powiedzieć skok technologiczny nie do policzenia 
Spoko spoko wczoraj była tylko aktualizacja dzisiaj demontaż, starej montaz nowej. Chociaż ostatecznie będę i tak poszukiwał płytki montażowej żeby na RAM tego nie wieszac

Spoko spoko wczoraj była tylko aktualizacja dzisiaj demontaż, starej montaz nowej. Chociaż ostatecznie będę i tak poszukiwał płytki montażowej żeby na RAM tego nie wieszac
DL650A L8
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Rider ma śruby i do uchwytu do navi od Marcelus'a udało mi się przekręcić podstawkę ALE uwaga środkowa sruba mocowania do Rider jest calowa a pozostałe śruby niby pasują jak masz wkrecona kulkę ram do mocowania Ale sic za chiny nie współpracuje już to z uchwytem do navi....Lord pisze:Wcześniej używałem larcka więc można powiedzieć skok technologiczny nie do policzenia
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Towarzystwo śmiga z TT 4xx i 5xx zawieszonymi na uchwytach Marselusa i wszystko pasi.
DL650 2013 -> DL1000 2016 -> R1200GS Adv 2016 czyli Mniejszość Niemiecka 

Bo jest bez porównania lepiej zamontowane i lepiej umiejscowione w polu widzeniaSmerfciamajda pisze:Dlaczego nie chcesz na RAM?
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
A jakis namiar na uchwyt Marcelusa? Jak to wygląda?
U mnie pod szybą jest poprzeczka wiec albo RAM który był w komplecie albo dwie blaszki i klips TT bezpośrednio do poprzeczki tak jak miał poprzedni właściciel.
U mnie pod szybą jest poprzeczka wiec albo RAM który był w komplecie albo dwie blaszki i klips TT bezpośrednio do poprzeczki tak jak miał poprzedni właściciel.
nie dla mnie bo zasłania mi drogę pod przednim kołem, wole RAM zdecydowanie.Maarcel pisze:Bo jest bez porównania lepiej zamontowane i lepiej umiejscowione w polu widzeniaSmerfciamajda pisze:Dlaczego nie chcesz na RAM?
Nie zaprzeczam - każdy będzie miał swój "złoty środek"motif pisze:nie dla mnie bo zasłania mi drogę pod przednim kołem, wole RAM zdecydowanie.Maarcel pisze:Bo jest bez porównania lepiej zamontowane i lepiej umiejscowione w polu widzeniaSmerfciamajda pisze:Dlaczego nie chcesz na RAM?

A fotkę walniesz?Smerfciamajda pisze:A jakis namiar na uchwyt Marcelusa? Jak to wygląda?
DL650A L8
No. Taki https://www.marselus.pl/pl/p/Uchwyt-naw ... om-650/240 sprawdź model zanim zamówiszSmerfciamajda pisze:A jakis namiar na uchwyt Marcelusa? Jak to wygląda?
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
TomTom Rider
Poprzedni właściciel mial jak na zdjęciu ponizej. Ja chce wpiąć tam RAM ale nie upieram sie ze to najlepsze rozwiązanie.
Zobaczymy jak moto przybędzie.

Kiedyś popełniłem poprzeczkę do Versysa.
Rurka aluminiowa 22mm, pomalowana plastidipem, jakieś dystanse z rurek plastikowych żeby odstawić to od szyby.
Działało bez problemu a kosztowało może z 10zl. Wszystkie materiały z odzysku garażowego.
Edyta
Zdjęcie Versys

Rurka aluminiowa 22mm, pomalowana plastidipem, jakieś dystanse z rurek plastikowych żeby odstawić to od szyby.
Działało bez problemu a kosztowało może z 10zl. Wszystkie materiały z odzysku garażowego.
Edyta
Zdjęcie Versys

Ostatnio zmieniony 06 mar 2020, 12:09 przez Smerfciamajda, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy uchwyt też zmontowałem z rurki pcv od instalacji wodnej i kątowników z Brico... ale trzęsło się 
Wyjazd naglił i jedyna na co był czas to rzeźba

Wyjazd naglił i jedyna na co był czas to rzeźba

No ja mam własnie takowa poprzeczke 22mm, więc chyba cosik takiego zapakuje
Także dzisiaj wizyta w sklepie blaszkowym 

DL650A L8
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Ja bym zostawił jak ci zostawił Navi jak na zdjęciu..Smerfciamajda pisze:Poprzedni właściciel mial jak na zdjęciu ponizej. Ja chce wpiąć tam RAM ale nie upieram sie ze to najlepsze rozwiązanie.
Edyta
Zdjęcie Versys
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Ale zdjął ten uchwyt, zostawił tylko kabel zasilający.
Zobaczę jak mi bedzie wygoniej.
RAM daje możliwość regulacji ale też większa masa i może drgać.
Zobaczę jak mi bedzie wygoniej.
RAM daje możliwość regulacji ale też większa masa i może drgać.