TomTom Rider
Re: TomTom Rider
Tak. Napisz do nich że chcesz kolejne urządzenie i zapytaj o rabat wprost 

Suzuki DL 650 V-Strom 2012
a czy coś wiadomo o następcy TT 550 ?
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Moj ma czasami ten sam problem podczas dojazdu do rond lub skrzyżowań.pyra pisze:A tak przy okazji, mój TT550 na dziurach potrafi na chwilę zgasnąć. 5-10 sek ciemny ekran i dalej prowadzi wg założonej trasy. Reklamować ?
Old, grumpy man na DL-u 800
To i ja potwierdzę, że mam tak samo (nie wiem czy na rondach czy na dziurach ale czasami po prostu gaśnie ekran na parę sekund).
Na szybko internety piszą żeby spróbować wyłączyć 'auto rotacje' ekranu (w sensie zmian pion/poziom). Ponoć pomaga i fakt chyba w samochodzie jak z TT korzystałem to nie gasł tylko na motku.
Na szybko internety piszą żeby spróbować wyłączyć 'auto rotacje' ekranu (w sensie zmian pion/poziom). Ponoć pomaga i fakt chyba w samochodzie jak z TT korzystałem to nie gasł tylko na motku.
null
no nie wróży to nic dobrego na przyszłość, coś nie kontaktuje? popukaj go lekko na postoju czy tez to robi.matt28 pisze:Moj ma czasami ten sam problem podczas dojazdu do rond lub skrzyżowań.pyra pisze:A tak przy okazji, mój TT550 na dziurach potrafi na chwilę zgasnąć. 5-10 sek ciemny ekran i dalej prowadzi wg założonej trasy. Reklamować ?
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Kurier dostarczył dziś TomToma, wieczorem bedzie zabawa.
Gdzie ta wiosna ja sie pytam?!?!
Gdzie ta wiosna ja sie pytam?!?!
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Jeśli tylko na na Navi, to Ci wystarczy 8GB
Ja mam 8 GB w Garminie i spoko wystarcza - jeszcze mam kupę muzyki w mp3
Ja mam 8 GB w Garminie i spoko wystarcza - jeszcze mam kupę muzyki w mp3
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
Dobrze wziąć szybką kartę ( pomijając już jakiej pojemności )
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Na karcie zapisuje swoje trasy z tego co czytałem.
No nic mam karte w domu 16GB z telefonu ocalałą to wsadziłem. Nie kupuję nowej.
No nic mam karte w domu 16GB z telefonu ocalałą to wsadziłem. Nie kupuję nowej.
Swoje trasy wrzuca w pamięć wewnętrzną... Nie zauważyłem żadnej przydatności karty micro SD, używam TT od 1,5 roku... aktualizuję bez przerwy 
Jest dziurka na kartę, to jest pokusa coś wsadzić...
Jak będziesz potrzebował do pełnej mapy Europy, dodać Afrykę i Ameryki to wtedy będzie nieodzowna
A potem jak coś potrzebujesz, to okazuje się, że TT w tych okolicach nie ma nawet ćwierć mapy
vide mój planowany wyjazd 

Jest dziurka na kartę, to jest pokusa coś wsadzić...

Jak będziesz potrzebował do pełnej mapy Europy, dodać Afrykę i Ameryki to wtedy będzie nieodzowna

A potem jak coś potrzebujesz, to okazuje się, że TT w tych okolicach nie ma nawet ćwierć mapy

Ostatnio zmieniony 25 lut 2020, 20:24 przez Maarcel, łącznie zmieniany 1 raz.
Rasik, tłumacz i objaśniaj. Mam TT400 i nie rozumiem, o czym do mnie rozmawiasz 

Dokładnie @rasik. Wytłumacz, bo też nie wiem w jakim celu ta karta pamięci się przydaje 

- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
Ja też mam masę tras i miejsc zapisanych w pamięci urządzenia. SD nie używam. Nie ma takiej potrzeby.
Honda Transalp 650XL + Suzuki V-Strom DL 1000 ABS 2016
SP6AZE
SP6AZE