I jaka jest Suma Ubezpieczenia.
Partner Pakiet Plus mam nadzieję
Tak, i na żonkę i córkę, podnieśli opłatę w 20 roku ale i tak za co oferują to śmieszne pieniądze
Spróbuj jeszcze może dopytać w 4safe z Piaseczna. Jak będziesz chciał nr to pisz na PW. Ja u nich ubezpieczam od początku. Mieli bardzo dobre oferty Hestii.Smerfciamajda pisze:Dostałem dziś ofertę na przedłużenie polisy OC+AC, składa zawiera pakiet Assistance Komfort
http://www.generali.pl/klienci-indywidu ... tance.html
Motocykl DL 1000, 2017, ok 24kkm przebieg.
Jakaś podpowiedz?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W temacie o thermomixie napisałeś, że jak kogoś nie stać, to niech nie kupuje - no to moja podpowiedź tutaj jest dokładnie taka sama
Teraz ubezpieczenia załatwia się online. 4 safe miało pakiet dealerski dogadany z Suzuki i mieli dobre ceny.Smerfciamajda pisze:Gdzie Piaseczno a gdzie Brzeg
Ale dzięki.
Zluzuj gumęSmerfciamajda pisze: ↑09 mar 2021, 12:11Wiesz co Struna, trochę przesadzasz.
Co ma piernik do wiatraka?
Thermomix vs AC/OC w dobrej firmie a Lidlomix vs Link4? Bo ja inaczej tego nie widzę.
Nie stać na AC w PZU to idziesz do Link4? To idź...
W Thermomixie nie wynegocjujemy ceny, w ubezpieczeniu tak i jeśli mogę bez żebrania a zwykła rozmową oszczędzić 2 może 3 stówy to dlaczego nie.
Jak masz tak podpowiadać to może nie podpowiadaj wcale...
Kto sieje wiatr ....Struna pisze:Zluzuj gumęSmerfciamajda pisze: ↑09 mar 2021, 12:11Wiesz co Struna, trochę przesadzasz.
Co ma piernik do wiatraka?
Thermomix vs AC/OC w dobrej firmie a Lidlomix vs Link4? Bo ja inaczej tego nie widzę.
Nie stać na AC w PZU to idziesz do Link4? To idź...
W Thermomixie nie wynegocjujemy ceny, w ubezpieczeniu tak i jeśli mogę bez żebrania a zwykła rozmową oszczędzić 2 może 3 stówy to dlaczego nie.
Jak masz tak podpowiadać to może nie podpowiadaj wcale...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalknie czaisz żartu sytuacyjnego ?
Jak nie to sorry