Wyświetlacz biegów
Wyświetlacz biegów
Cześć wszystkim, jakoś forum ucichło chyba przez tego koronawirusa. Do rzeczy chcę kupić wyświetlacz biegów do małego dl'a 2005r.
Macie jakieś sprawdzone , dobrze działające, z wpięciem w kostkę? Nie chce mi się grzebać w GPS.
Polecacie coś konkretnego, w necie jest dużo tego badziewia a ja chcę coś sprawdzonego
Dzięki
Macie jakieś sprawdzone , dobrze działające, z wpięciem w kostkę? Nie chce mi się grzebać w GPS.
Polecacie coś konkretnego, w necie jest dużo tego badziewia a ja chcę coś sprawdzonego
Dzięki
Re: Wyświetlacz biegów
- Ocena: 5.88235%
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
W linku podanym przez Colto jest opis wyświetlacza i jego montaż , który wrzucił Centrino. Ja używam taki sam wyświetlacz i działa bez uwag. Jest tam wszystko super opisane.
Suzuki DL 650 AK8 --> Dl 1000 AL8--> DL1050
https://h5.pl.aliexpress.com/item/32866 ... DCLIENT_ID(aefeMsite
Mam używam i jest spoko.
Mam używam i jest spoko.
A jak tam montaż, jakaś filozofia?GregoryP pisze: ↑29 mar 2020, 11:09https://h5.pl.aliexpress.com/item/32866 ... DCLIENT_ID(aefeMsite
Mam używam i jest spoko.
Bez filozofii
Wpinasz w kostkę i tyle a cały zestaw za około 60 dych
Taki mam i działa
Wpinasz w kostkę i tyle a cały zestaw za około 60 dych
Taki mam i działa
Nawet są na Ali do kupienia wycięte CNC uchwyty na kierownicę lub rurkę. Ja jeszcze nie montowałem, bo do kostki się jeszcze nie dostałem
. Mi żółty człek przysłał wersję do samodzielnego montazu, czyli przewody sam muszę włożyć do wtyczki i to do złącza diagnostycznego. Ale ja z innego ogłoszenia. Tak sobie leży i czeka aż nabierze mocy 
Kupiłem taki fajny wyświetlacz na alli ale...nie mogę znaleźć kostki diagnostycznej...znalazłem coś takiego przy lewym boku, ale całkiem inny kształt
Też mam taki i działa ok. Kostkę masz z lewej strony ale musisz zdjąć plastik żeby się do niej dostać. Zwykle zabezpieczona jest taką gumową zaślepką. Znajdziesz bez trudu.
W życiu musi być i dobrze i źle, bo kiedy jest tylko dobrze to niedobrze.
DL 650 2006 oraz DL 650 2011
DL 650 2006 oraz DL 650 2011
Miejsce gdzie jest kostka złącza diagnostycznego zależy od rocznika i faktu posiadania ABSu, ale m.in. jest o tym u dr. V-strom film
-
Czerrrwony
- AM
Witam. Orientuje się ktoś czy do Suzuki dl 1000 z 2003 roku dostanę wyświetlacz biegów do wpięcia w kostkę diagnostyczną, czy do tego rocznika jest tylko wersja do wlutowania??? Pozdrawiam.