Wydaje mi się to trochę drogo i stąd moje pytanie ile płaciliście za taką usługę.Nie mam za bardzo jak porównać cen u siebie bo z warsztatami w moim mieście krucho

Dzięki @Centrino za propozycję. Z flaszką chętnie kiedyś przyjadę ale bez robienia przy moto.Wiesz jak to jest,jedna flaszka pęknie potem druga,żebyśmy krzywo nie chodzili.Potem trzecia bo trzeba będzie wyregulować to co rozlegulowaliśmy itd. a ja mam tylko 26 dni urlopu
W Świlczy pod Rzeszowem ze dwa miesiące do tyłu w cenniku widziałem coś koło 1300. Zwróciłem uwagę bo pytałem do mojego staruszka i mówili że to do nowych a w moim roczniku to od tej ceny w dół w zależności co zrobią i wymienią.karacz pisze:W Poznaniu cały przegląd na 24tys w najnowszym DL650 to około 1500zł
Tak. Mi też powiedzieli 1300 ale dodatkowo jeśli będą musieli regulować to 350 za cylinder i 600 za uszczelki. Do tego jeszcze koszt płytek.andrus75 pisze:W Świlczy pod Rzeszowem ze dwa miesiące do tyłu w cenniku widziałem coś koło 1300. Zwróciłem uwagę bo pytałem do mojego staruszka i mówili że to do nowych a w moim roczniku to od tej ceny w dół w zależności co zrobią i wymienią.karacz pisze:W Poznaniu cały przegląd na 24tys w najnowszym DL650 to około 1500zł
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka