Witam moi drodzy
Od niedawna jestem posiadaczem V strom 1000 2003r. Przymierzam się do mojej pierwszej wymiany oleju i o ile wiem że korek oleju na 21Nm a filtr na +-20Nm (dwa obroty). To mam problem ze znalezieniem wartości dokręcenia dekla - z lewej strony motocykla dekiel w karterze - chyba dający możliwość obrócić korbowodem. Jest tam o-ring który chcę wymienić bo się poci. Z jakim momentem go dokręcić (jakieś uszczelniacze poza o-ringiem powinienem użyć? )
Interesuje mnie również moment dokręcenia kierownicy (poprzedni właściciel wsadził podwyższenie kierownicy które moim zdaniem jest zbędne)
p.s.
Jakim momentem dokręcacie klamki - by w razie paciaka obróciły się - a nie złamały ??
Dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html