Jeśli ktoś się wybiera, to może spiknęlibyśmy się wcześniej , razem pojechali w paradzie i stanęli klubową grupą na Jasnej Górze. "Stadko" sztormiaków zrobi na pewno ogromne wrażenie

Bilbo, nikt mie nie próbował tam upolityczniać, zasypywać ideologiami, ani nikt nie dyskutowł o podziałach na ZLOT czy ZJAZD, bo chyba o tym mówisz.biblo pisze:Rozumiem, że napisałeś tego posta w dobrej wierze, ale ponieważ jest to bardzo upolitycznione, zideologizowane i wzbudzające zbyt wiele kontrowersji wydarzenie, to proponuję nie kontynuować tego wątku...
Kitza masz rację. Każdy tam jechał w swoim celu i w tym roku też tak będzie.kitza pisze:Niech mnie ale bylem w ubiegłym roku pierwszy raz z grupą z Sącza i żadnej polityki tam nie zauważyłem.
Czytałem o jakiś podziałach ale jechałem tam w innym celu.
Byłeś kiedyś ?biblo pisze:Rozumiem, że napisałeś tego posta w dobrej wierze, ale ponieważ jest to bardzo upolitycznione, zideologizowane i wzbudzające zbyt wiele kontrowersji wydarzenie, to proponuję nie kontynuować tego wątku...
Polityczne podteksty tego wydarzenia mnie nie interesują.czekol pisze:Myśle ze bilbo chodzi o niezbyt fajne dyskusje jakie ten temat wywołuje co rok na forum nr 1.
Grzechu bardzo fajny pomysłGrzechu (Kobyłka) pisze:http://mototour.pl/zloty-motocyklowe-kw ... dzisty2017
Jeśli ktoś się wybiera, to może spiknęlibyśmy się wcześniej , razem pojechali w paradzie i stanęli klubową grupą na Jasnej Górze. "Stadko" sztormiaków zrobi na pewno ogromne wrażenie
Zjazd Gwiaździsty (mniejszy, kameralny) - 9 kwietnia 2017r. (Niedziela Palmowa) na Motocyklowy Zjazd Gwiaździsty zaprasza Częstochowskie Stowarzyszenie Cyklistów i Motocyklistów.grzechuc pisze:Byłem na jednym i na drugim (Zlocie i Zjezdzie). Osobiście bardziej do gustu przypadł mi ten mniejszy. Bardziej Kameralnie. W tym roku wszystko zależy tak na prawdę od daty i możliwości, niż od organizatoraWięc, temat będę śledził, bo może dołączę!
Witam Grzechu ja też się wybieram z żoną i córką planuję lecieć A 4 a potem E75 na Częstochowę,tylko żona będzie lecieć Varadero 125 to szybko nie nalecę max 110-120.jeżeli to niebędzie cię blokowało to możemy lecieć razem..Grzechu (Kobyłka) pisze:http://mototour.pl/zloty-motocyklowe-kw ... dzisty2017
My polecimy na błonia o ile niebędzie śnieg sypał ,dziś u mnie 3 w 1 śnieg,deszcz,słońce i 3Grzechu (Kobyłka) pisze:Możemy spróbowac umówic sie gdzieś na miejscu, bo już się umówiłem ze znajomymi z Wrocka i spotykamy się w Oleśnie.
A Wy chcecie jechać w paradzie i startować z Górki Przeprośnej, czy lecicie od razu Aleją Sienkieiwcza na błonia?