Mój nowy DL650

Tu przedstawiamy nasze motocykle
Awatar użytkownika
Centrino
Administrator

Re: Mój nowy DL650

Post autor: Centrino »

karacz pisze:
30 sty 2022, 16:34
Sam planuję którąś z navi motocyklowych jeszcze nie wiadomo tylko czy garmin czy tomtom, ale na pewno takie mocowanie będzie musiało wpaść, jak zamontujesz to pochwal się i wrzuć foto :)
W planach też ma wpaść trk52 :)
W obu kwestiach zapraszam do kontaktu, postaramy się zrobić dobrą cenę zarówno na navi jak i na kufer.

JAWA 350TS -> BMW F650 -> DL650 AK8 -> DL1050XT

Części, akcesoria motocyklowe https://dlmoto.pl/

Awatar użytkownika
RimmSky
A1

Post autor: RimmSky »

Myślałem nad garminem, tomtom, ale cena nie jest niska. Odłożyłem temat na później. Zobaczymy jak to będzie z tymi trasami i czy będzie faktycznie potrzebna typowo motocyklowa navi. W zeszłym roku jechałem moze dwukrotnie w deszczu, także zobaczymy.

DL650 XT 2021

Janek-2004
A

Post autor: Janek-2004 »

Ja kupiłem ze 4 lata temu nawigację typowo motocyklową - pancerna obudowa z tworzywa dodatkowo wpinana w coś w rodzaju stacji dokującej z daszkiem chroniącym od deszczu i p. słonecznie - widzę że dalej w takiej cenie są obecnie do kupienia jak przykładowym w linku https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i- ... gK6gvD_BwE.
Ostatecznie poza testową jazdą nie wziąłem jej na żaden wyjazd. Biorę smartfon zawsze (lżejszy, mniej trzęsie, mniej szpeju do zbierania na postajach). Poza tym mam pod ręką (i w interkomie) wszystko w jednym: navi i telefon. W deszczu raz się zbiesił co prawda, ale od tej pory mam w topcasie mały woreczek strunowy i jak się zapowiada tęgie lanie, to ubieram na niego jak kondona od góry i jest git.
Jak chcesz kupić navi to albo porządną albo wcale - tyle z mojego doświadczenia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Motocykle”