Ale srebrne czy czarne
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
BMW R1250 GS Adventure
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Re: BMW R1250 GS Adventure
tak te osłony wygłodnieje na moto
- Załączniki
-
- img_20220318035616_20210616_063328_zmniejszamy_pl.jpg (2.25 MiB) Przejrzano 3038 razy
- Ocena: 5.88235%
@lukas76 - czarne.
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
mogę kupić centralny Touratecha z stelażem plus stelaże bocznych za 2200, chyba dobra cena. Same kufry boczne czasami mozna wyrwać za 2200, czyli komplet 4400
Dobra cena. Touratech drogi i trzyma cenę.
Ja za apduro boczne z torbami wewn zabuliłem niecałe 3kPLN. Ori z torbami wewn. kosztują 5kPLN.. i to tylko boczne
Ja za apduro boczne z torbami wewn zabuliłem niecałe 3kPLN. Ori z torbami wewn. kosztują 5kPLN.. i to tylko boczne

Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
To Twoje kufry SWMotech poszly do spidziolka?
"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
Tak. Motek wraz z całym szpejem jaki miałem, poza centralnym kufrem.
Zresztą te SwMotechy były brandowane na suzuki więc mimo wszystko troche nie pasowały by do beemki
To że stelaże też by nie pasowały to inna para kaloszy.
Zresztą te SwMotechy były brandowane na suzuki więc mimo wszystko troche nie pasowały by do beemki

To że stelaże też by nie pasowały to inna para kaloszy.
Ride Through Life
Ride Through Life
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
A te Apduro, tam musiałes dokupić zaczepy do oryginalnych stelaży, masz link do tego?
Ride Through Life
Ride Through Life
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
a jaki rozmiar wziąłeś ?QraC pisze: ↑17 mar 2022, 22:14https://www.apduro.pl/
Są wersje na oryginalne stelaże i ze stelażami do konkretnych wersji.
Te pośrednie - wersja L
Ride Through Life
Ride Through Life
Jak testowałem R1200GS jakis czas temu to stwierdziłem jednoznacznie że to najwygodniejszy i najlepiej sie prowadzący motocykl typu adventure
i jak dla mnie również najlepiej wygladajacy. Jednocześnie wiem że nigdy go nie kupie, tak samo jak nigdy sie nie ożenie z piekną długonogą modelką.
Za ryzykowne i za drogie w utrzymaniu
i jak dla mnie również najlepiej wygladajacy. Jednocześnie wiem że nigdy go nie kupie, tak samo jak nigdy sie nie ożenie z piekną długonogą modelką.
Za ryzykowne i za drogie w utrzymaniu

- Ocena: 11.76471%
Dobre porównanie 
Już po pierwszym przeglądzie. Dałem mu trochę w palnik wczoraj kilka razy i.... ło matko... jak to się zbiera!
jeden, dwa - mocniej gaz i na koło moment chce lecieć, elektronika go ciut zdławiła, poszedł w dół i ogień, trzy, ogień i 140 nie wiesz kiedy, cztery, ogień i w głowie ci się plącze cały czas... 2500, 2500, 2500

Już po pierwszym przeglądzie. Dałem mu trochę w palnik wczoraj kilka razy i.... ło matko... jak to się zbiera!
jeden, dwa - mocniej gaz i na koło moment chce lecieć, elektronika go ciut zdławiła, poszedł w dół i ogień, trzy, ogień i 140 nie wiesz kiedy, cztery, ogień i w głowie ci się plącze cały czas... 2500, 2500, 2500

Ride Through Life
Ride Through Life
@QraC - zmień sobie stopkę:
"Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000---->>>
"Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000---->>>
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
pamiętaj że mandaty teraz kosztowneQraC pisze: ↑18 mar 2022, 20:53Dobre porównanie
jeden, dwa - mocniej gaz i na koło moment chce lecieć, elektronika go ciut zdławiła, poszedł w dół i ogień, trzy, ogień i 140 nie wiesz kiedy, cztery, ogień i w głowie ci się plącze cały czas... 2500, 2500, 2500![]()

@QraC no to jest problem. Dzisiaj 2 h przede mna, jutro na Walie lecimy… praktycznie wszystko dzisiaj na trojce zjezdzilem, bo tylko kawalkiem 60mph ograniczenie a reszta 30-50… Bo w Stromie odkrece, i tez moment leci. Wiec zachodzi pytanie po co… A potem przypomnialem sobie przejazdzke Speedyego dl650, jaka to byla nuda, i sobie uswiadomilem dlaczego mam litra 

"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
Dla lubiących adrenalinę proponuję przejechać się Mulistradą V4 testowałem z kumplem, BMW GS 1250 zostaje w tyle na każdym biegu. Jedyny minus Ducai to spalanie większe od gs o 1,5l. W multi bez problemu można osiągnąć na poziomie 9-10l/100Km. I tu GS jest dobry przy normalnej jeździe (dynamicznej) oscyluje około 6-6,5l
A co ze zużywaniem się części eksploatacyjnych w takim Ducatii zakładam, że interwały wymiany np. opon są skrócone 

- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Wydaje mnie się ze Multistrade należy traktować w kategorii „patrzcie mam pieniądze na najnowocześniejsza technologie ale jeżdżę z Piaseczna na Domaniewska” 
Piękne motocykle, technologicznie kosmos, ale jakoś nie widzę żeby zdobywały swiat w wyprawach po bezdrożach. Raczej wypad po asfaltach w niedziele z kumplami z kancelarii prawnej.
Potraktujecie mój post żartobliwie ale tak mi się kojarzy ta piękna Włoszka.

Piękne motocykle, technologicznie kosmos, ale jakoś nie widzę żeby zdobywały swiat w wyprawach po bezdrożach. Raczej wypad po asfaltach w niedziele z kumplami z kancelarii prawnej.
Potraktujecie mój post żartobliwie ale tak mi się kojarzy ta piękna Włoszka.
- Ocena: 5.88235%