Jakie są optymalne ustawienia w GoPro Hero 8 do jazdy na moto?
Tak żeby bardzo pamieci na karcie nie zżerało, bateria w miarę trzymała i jakość nagrania też była zadawalajaca

Tak jak kolega mówi - to zależy - do czego Ci to video?
Pozwolę się zapytać...
Kolory to już fantazja tego, kto edytował film i ustawił taki profil kolorów w programie przy obróbce. Film był przykładem tego, jaki efekt rozmycia można uzyskać. I to nie jest mój film.
I w tymże celu robię te filmy. Żeby potem w zimowe wieczory przy winku oglądać sobie te piękne trasy i żeby się w głowie zakręciło od tych bieszczadzkich czy innych zakrętów (a nie od wina).toooomelo pisze: ↑10 cze 2022, 22:39Tak jak kolega mówi - to zależy - do czego Ci to video?
Ja tylko powiem jak ja kręcę filmiki. A one są przede wszystkim tylko na mój użytek i moich przyjaciół.
Mi wystarczy wielkość obrazu FullHD, czyli 1980x1080 i 30fps.
A jak chcesz coś więcej, to musisz się uczyć i inwestować![]()
Eryk, jednak autor wątku uwzględnił ten aspekt w pytaniu:
Więc, najwyższe parametry (4k, 60fps) będą żarły pamięć ostro. A koledze chodzi o jakość "zadowalającą" (cyt.).
Ja myślę, że tak.
Ja mam dokładnie tak samo!
Nic się nie stanie. Można śmiało podłączać. Te 3 A, to jest maksymalny prąd jaki można pociągnąć z ładowarki. Odbiornik, czyli tu GoPro9, pociągnie tyle prądu ile potrzebuje, w tym wypadku potrzebuje maksymalnie 1,5 A i tyle maksymalnie popłynie.pyra pisze: ↑25 cze 2023, 11:39Jest plan na GoPro9 na stałe podpięte do zasilania - gniazdo zapalniczki. W danych technicznych jest zapis o zasilaniu 1,5 A , a mam ładowarkę na 3 A. Czy to może zaszkodzić kamerce ? Mam gniazdo DIN w zapalniczce i nie mogę trafić dedykowanej ładowarki 1,5A
Ładowarka podobna do tej https://allegro.pl/oferta/quick-charge- ... 8329463527