Ogłoszenie duszpasterskie

Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html

Zapisy : topic7845.html

Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać

Konfiskata pojazdu za jazdę pod wpływem

Wszystko przepisach, zmianach, aktualizacjach.
Awatar użytkownika
Oskar
A+B+C+D

Re: Konfiskata pojazdu za jazdę pod wpływem

Post autor: Oskar »

To irytuje pewnie wielu ludzi taka jazda samochodem
tak się zastanawiam skąd w takim człowieku bierze pogarda do życia innych ludzi to że sam niema szacunku do własnej jeb... go. p niech wali w drzewo
Ale taki Ciamajda ma żonę dzieci plany pasję chce żyć a tu rano bach
Wychowanie z domu popisowanie się młodość brawura albo spadaj ja mam bmw normalnie rosyjska ruletka.
Się wystraszyłem tym filmem Ciamajda w puszce tak niemiałem ale na motorynce już dwa razy więc wiem jak się wtedy człowiek czuje

Ciamajda anioł struż podaza za Tobą.....

Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu

faryzeusz
AM

Post autor: faryzeusz »

Mineło pare lat i jak oceniacie te przepisy? Działają, nie działają? W tym artykule napisali że ponad 7 tys. samochodów zatrzymali, ktoś się spotkał z takimi sprawami karnymi? Wydaje mi się ze pijanych na drogach jest tyle samo a bogaci się tylko państwo

Awatar użytkownika
Pawian
A+B

Post autor: Pawian »

Jest jeszcze jeden problem. Policja podaje w statystykach liczbę zatrzymanych nietrzeźwych kierujących (a nie kierowców), do których wlicza również wszystkich jadących pod wpływem na rowerach, co oczywiście mocno zaciera statystyki.

Z tego, co zauważyłem, dopiero od jakiegoś czasu też podają liczbę skontrolowanych kierujących.
Wcześniej było, że zatrzymali 1200 osób prowadzących pod wpływe, tylko nie wiadomo było czy skontrolowali 1201 czy 2 mln.

Honda Varadero XL 125 >> DL 650 AL2 Rudy >> DL 1050 M1 narodowy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Prawo, przepisy, kodeks”