To irytuje pewnie wielu ludzi taka jazda samochodem
tak się zastanawiam skąd w takim człowieku bierze pogarda do życia innych ludzi to że sam niema szacunku do własnej jeb... go. p niech wali w drzewo
Ale taki Ciamajda ma żonę dzieci plany pasję chce żyć a tu rano bach
Wychowanie z domu popisowanie się młodość brawura albo spadaj ja mam bmw normalnie rosyjska ruletka.
Się wystraszyłem tym filmem Ciamajda w puszce tak niemiałem ale na motorynce już dwa razy więc wiem jak się wtedy człowiek czuje
Ciamajda anioł struż podaza za Tobą.....
Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Konfiskata pojazdu za jazdę pod wpływem
Re: Konfiskata pojazdu za jazdę pod wpływem
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Mineło pare lat i jak oceniacie te przepisy? Działają, nie działają? W tym artykule napisali że ponad 7 tys. samochodów zatrzymali, ktoś się spotkał z takimi sprawami karnymi? Wydaje mi się ze pijanych na drogach jest tyle samo a bogaci się tylko państwo
Jest jeszcze jeden problem. Policja podaje w statystykach liczbę zatrzymanych nietrzeźwych kierujących (a nie kierowców), do których wlicza również wszystkich jadących pod wpływem na rowerach, co oczywiście mocno zaciera statystyki.
Z tego, co zauważyłem, dopiero od jakiegoś czasu też podają liczbę skontrolowanych kierujących.
Wcześniej było, że zatrzymali 1200 osób prowadzących pod wpływe, tylko nie wiadomo było czy skontrolowali 1201 czy 2 mln.
Z tego, co zauważyłem, dopiero od jakiegoś czasu też podają liczbę skontrolowanych kierujących.
Wcześniej było, że zatrzymali 1200 osób prowadzących pod wpływe, tylko nie wiadomo było czy skontrolowali 1201 czy 2 mln.
Honda Varadero XL 125 >> DL 650 AL2 Rudy >> DL 1050 M1 narodowy