Jestem zainteresowany kupnem handbarów do V-Strom 650XT od 2017 roku (oryginały). Może ktoś demontował w celu wymiany na inne i zalegają gdzieś na półce

Do Acerbis można kupić same plastiki dużo taniej. Komplet z solidnym mocowaniem też z 5-6 stówek kosztuje.
Przy parkingowym paciaku mogą strzelić na mocowaniach. Oby nikt nie był w sytuacji takiej, że organoleptycznie będzie testował słuszność tej teorii
Do małego DL powinny pasować do wszystkich, do dużego już nie. Przynajmniej według ich rozpiski. https://moto-tour.com.pl/pl/products/ha ... 42774.htmlMrWaski pisze:Mnie chodzą po głowie handbary Acerbis. Na wielu filmach podróżnicy mają takie pozakładane i myślę, że nie bez powodu.
Dla mnie handbary oprócz zabezpieczenia przy glebie, muszą dobrze chronić przed wiatrem i deszczem. Oryginalne w DL650 są niezłe, w deszczu rękawice bardzo nie mokną, ale niestety przed glebą raczej dobrze nie ochronią i się rozlecą w drobny mak.
Te australijskie Barkbusters też wyglądają nieźle. @andrus75 te mocowania są dedykowane do konkretnego modelu czy dobierałeś z innego?
Do Acerbis można kupić same plastiki dużo taniej. Komplet z solidnym mocowaniem też z 5-6 stówek kosztuje.