Skończyła mi się gwarancja na DL. Poszukuję uczciwego i solidnego nie fabrycznego warsztatu w Warszawie.
Olej, filtry i etc.
Kogo polecacie ?
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Przegląd pogwarancyjny
Re: Przegląd pogwarancyjny
Michała Szramę z Ursynowa poleca internet, ja mogę polecić ISM w Rembertowie.
Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Michał Szrama, robiłem u niego duży przegląd pogwarancyjny wraz z regeneracja kosza sprzęgłowego w moim tysiącu.
Robota bez uwag, bardzo rzetelnie, duża wiedza fachowa, wszystko wytłumaczone, uzgodnione i bez niespodzianek.
Teraz moto jeździ jak nowe, naprawdę warto.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Robota bez uwag, bardzo rzetelnie, duża wiedza fachowa, wszystko wytłumaczone, uzgodnione i bez niespodzianek.
Teraz moto jeździ jak nowe, naprawdę warto.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Poszukuję sprawdzonego warsztatu w Trójmieście żeby zrobić przedsezonowy przegląd DL 1000. Ktoś może zna i może polecić? Nie musi być autoryzowany.
Komar2 > Simson S51 > _ > Honda NC700X > DL1000 L6