Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
poszerzenie stopki bocznej dl 1000 k2
poszerzenie stopki bocznej dl 1000 k2
Witam, jak w temacie poszukuje szkicu patentu rozwiązania poszerzenia stopki bocznej. Widziałem coś podobnego dedykowanego na jednym z portali aukcyjnych. Pozdrawiam i z góry dzięki
Re: poszerzenie stopki bocznej dl 1000 k2
Witam może podpowiecie czy takie poszerzenie stopki będzie pasowało do DL 650 z 2004 r w opisie jest że od roku 2012 ..................................................................................................................................................................................................https://www.aliexpress.com/item/-/32867 ... 2e0ecbfKQ0
Mam identyczne u mnie pasuje dl 650 ALo 2010, 2 mm trzeba zeszlifować bo ocierało delikatnie o centralkę .
Suzuki Dl 650 AL0 2010 ABS
Ja również mam zamontowany ten wynalazek, tak jak napisał przedmówca, trzeba zeszlifować jedną krawędź ponieważ koliduje z podnóżkiem centralnym.
Old, grumpy man na DL-u 800
Dzięki centralki na razie niema więc kupuję a jakby co to później będę szlifował