Więc nawet nie szukałem. Ale wygląda tak zacnie, że głowa mała.
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Foto-tag - 2024
Re: Foto-tag - 2024
Ja nie mam szans w najbliższych ani dniach, ani tygodniach, oby chociaż w miesiącach tam podjechać 
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
-
kaloryferarz
- A+B+C
Eeee, cudujesz. Nie ma obowiązku wrzucić tego samego dnia następnej zagadki. Trza było wrzucić fotkę z fototagiem, a następny się sam trafi nawet jadąc do sklepu po bułkikamilborkowski pisze: ↑22 cze 2024, 22:31Właśnie dzisiaj odwiedziłem tą wieżę ciśnień, ale nie mam pomysłu na następny więc nie zgłaszam odnalezienia. Za to ciekawego potwora po drodze spotkałem (to nie jest zagadka, tylko ciekawostka).
20240622_160756.jpg
Komar 2350 -> Shadow 500 -> Yamaha XJ6 Diversion -> DL 650 AL9 -> Burgman 400 -> Kymco AK550 Premium
Ja pamiętam gdzie to jest bo w ubiegłym roku już to znalazłem ale jakoś czasu brakowało i brakuje nadal aby się tam karnąć
Foto-tag - 2024
A można też ten teren objechać? Spieszę się do następnego tagaSimOn! pisze:Coby nie marnować czasu, nowa zagadka dla Kujawsko-pomorskiego. Polecam cały teren obejść bo jest tam kilka motocyklowych akcentów
► Pokaż Spoiler
Ostatnio zmieniony 23 cze 2024, 14:46 przez warzyfko, łącznie zmieniany 1 raz.
Małopolskie cyk:
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Foto-tag - 2024
Nowe Kujawsko-Pomorskie:
Ostatnio zmieniony 23 cze 2024, 17:47 przez warzyfko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2024, 18:25 przez SimOn!, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Damn, mówiłem że się spieszę do kolejnego taga. W końcu nie dojechałem a potem w pośpiechu jako nowy tag wrzuciłem nie to co trzeba. Poprawiłem już swój post a Ty gdybyś nie zacytował obrazka to byś teraz nie musiał poprawiać swojegoSimOn! pisze: @warzyfko z tą zagadką jest tylko jeden mały problem.. ten pałac znajduje się w pomorskim...

Świętokrzyskie odchaczone
Dziś praca zbiorowa do spółki z @pepperss
Ja lub on wrzucimy kolejną zagadkę, niech się kręci zabawa
Dziś praca zbiorowa do spółki z @pepperss
Ja lub on wrzucimy kolejną zagadkę, niech się kręci zabawa
- Ocena: 5.88235%
DL650 AL2 ----> DL1000 ---> Honda CRF 1100L AT AS DCT
Fototag: 9
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
Fototag: 9
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
Ja śląskie wstawię na dniach, ale będzie zapewne łatwe (mam dwie opcje, więc coś wybiorę).

Nowe małopolskie, trzeba przejechać z 500 metrów szutrówką, ale nic trudnego nawet dla mnie, więc każdy dojedzie
Nowy śląski.
Jako, że zbliża się okrągła rocznica, a nie wiem czy uda się w bliskim czasie "być posiadaczem" Foto Tag'a - to wrzucam dziś.
W sumie miałem 4 opcje, ale wybrałem taką miejscóweczkę - kolejne będą czekać w kolejce
Jako, że zbliża się okrągła rocznica, a nie wiem czy uda się w bliskim czasie "być posiadaczem" Foto Tag'a - to wrzucam dziś.
W sumie miałem 4 opcje, ale wybrałem taką miejscóweczkę - kolejne będą czekać w kolejce
Podkarpackie załatwione
Ostatnio zmieniony 26 cze 2024, 14:03 przez mkzwirek, łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo, szacun. Myślałem że będzie za trudna ta zagadka.
Ogar 200 -> Honda XL 125 -> KTM LSE 400 -> Dniepr MT10 650 -> Peugeot Tweet 50 -> Drag Star 1100 -> DL 650 -> Simson S51 -> DL650 -> ...
Bez przesady, jakbyś zamazał tabliczkę to pewnie by łatwa nie była
Hehe, celowo jej nie zamazywalem.
Ogar 200 -> Honda XL 125 -> KTM LSE 400 -> Dniepr MT10 650 -> Peugeot Tweet 50 -> Drag Star 1100 -> DL 650 -> Simson S51 -> DL650 -> ...
Brawo! Myślałem że będzie trudniejsze 
Nowe małopolskie (aby nie było zbędnego przestoju):

Okoliczne ruiny - tak "po łebkach odwiedziłem" - byłem sam, a trochę zarośnięte były.
Po FT podjechałem do brata, ale nie wiedział o tym i się zdążył ulotnić, a kot mnie wpuścić nie chciał - zaczynało kropić ( tak kilka razy) - jednak deszczu aż do końca nie uświadczyłem.
To mój 8 FT w tym roku - więc wyrównany wynik z zeszłego roku
Po odstawieniu konika do garażu - przebieg wyniósł 66636 - więc ostatnio troszeczkę podgoniłem
Okazuje się, że byłem tam już (rowerowo - to może 2 razy) - dziś takim "większym rowerem" - z "większym łańcuchem"
Okoliczne ruiny - tak "po łebkach odwiedziłem" - byłem sam, a trochę zarośnięte były.
Po FT podjechałem do brata, ale nie wiedział o tym i się zdążył ulotnić, a kot mnie wpuścić nie chciał - zaczynało kropić ( tak kilka razy) - jednak deszczu aż do końca nie uświadczyłem.
To mój 8 FT w tym roku - więc wyrównany wynik z zeszłego roku
Po odstawieniu konika do garażu - przebieg wyniósł 66636 - więc ostatnio troszeczkę podgoniłem

#