Ceramika ale spory kawałek od trasy którą wkleiłeś w innym wątku
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Foto-tag - 2024
Re: Foto-tag - 2024
- Ocena: 5.88235%
To ja widziałem tę ścieżkę, tubylec nam mówił że tam można wjechać ale chyba jest drzewo zwalone. Nawet nie próbowałem się pchać tam moim gs'emkaloryferarz pisze: ↑08 sie 2024, 23:59W ścieżce leśnej w pochylonym terenie szerokiej na 1m musiałem zawrócić, bo leżało powalone drzewo.
Przypuszczam że było inne dojście z drugiej strony ale nie chciało mi się już go szukać, brawo za determinację!
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Wprawdzie większości tych sposobów nie udało mi się porządnie przećwiczyć póki miałem V-Stroma, ale liznąłem jazdy w terenie na tyle, żeby wiedzieć że prawidłową technika naprawdę potrafi zdziałać cuda. Da się sprawić, żeby masa motocykla działała na twoją korzyść, a przynajmniej nie przeszkadzała tak jak by się można spodziewać po suchych liczbach. Obejrzyj sobie to:kaloryferarz pisze: ↑08 sie 2024, 23:59Pytanie brzmi: jak wy chcecie 240kg ADV + bagaże i kufry zawrócić w takiej sytuacji w dalekiej wyprawie?
Przyznam, że czasem deprymujące jest dla mnie oglądanie jak ktoś tak zupełnie bez wysiłku wskakuje, zeskakuje i przechylała sobie motocykl, ale też to pokazuje ile jeszcze mam do nauczenia się...
Marcin
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
Acha, no i pomaga jeszcze posiadanie Kaszkietu Umiejętności 
- Ocena: 5.88235%
Marcin
Kiblowi brakuje sprzęgła.kaloryferarz pisze: ↑08 sie 2024, 23:59Pytanie brzmi: jak wy chcecie 240kg ADV + bagaże i kufry zawrócić w takiej sytuacji w dalekiej wyprawie?
W zależności od warunków:
Jak będziesz chciał czegoś jeszcze się dowiedzieć, to śmiało pytaj, mam kilka lat doświadczenia w oglądaniu YT
DL650XAM020 w kolorze YVB na Au-felgach
Przy okazji legalności wjazdu i offrołdów to... Kujawsko-pomorskie też raczej dłużej poczeka na zgadnięcie 

Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
-
kaloryferarz
- A+B+C
O! Nie znalem takiego sposobu. Tylko ze tam by tego nie zrobil. Padal deszcz i bylo miekko
Mozliwosci dojazdu na halde jest kilka. Ja najpierw wyladowalem tam gdzie staszek_s ale potem znalazlem inna droge. A wracajac zgubilem sie w lesie i wpieprzylem sie w te blota. Ja nie wiem jak ten kibel dal rade
troche udalo sie ominac ale w jednym miejscu myslalem, ze sie wkleje i bedzie koniec jazdy, ale jakos sie udalo wyjechac. Na DLu takich rzeczy nie robilem 
Komar 2350 -> Shadow 500 -> Yamaha XJ6 Diversion -> DL 650 AL9 -> Burgman 400 -> Kymco AK550 Premium
Sposobem - trochę skilla i pomyślunek.kaloryferarz pisze: ↑08 sie 2024, 23:59Pytanie brzmi: jak wy chcecie 240kg ADV + bagaże i kufry zawrócić w takiej sytuacji w dalekiej wyprawie?
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Zatem wrzucam obiecaną nową zagadkę dla Warmińsko-mazurskiego. Jeździć, zgadywać bo weekend jeszcze młody 

Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Warmińsko-mazurskie
► Pokaż Spoiler
Suzuki DL 650 AL6 V-Strom -> Aktualnie niezmotoryzowany
Ogar 200 -> Honda XL 125 -> KTM LSE 400 -> Dniepr MT10 650 -> Peugeot Tweet 50 -> Drag Star 1100 -> DL 650 -> Simson S51 -> DL650 -> ...
Też miałem zamiar tam dzisiaj podskoczyć...
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
Co by nie spowalniać zapału uczestników wrzucam kolejną foto zagadkę z województwa podkarpackiego
Podpowiedź 1
Nowa zagadka dla pomorskiego:
Suzuki DL 650 AL6 V-Strom -> Aktualnie niezmotoryzowany

zmieniam trase do domu