XII zlot w Przesiece - Informacje
XII zlot w Przesiece - Informacje
W dniach 16 -18 .05 .2025 chciałbym zorganizować XII zlot miłośników Suzuki V - Strom w miejscowości Przesieka . Gościć nas będzie Pensjonat nad potokiem Markus - Markus Pensjonat nad Potokiem . Cena pobytu na zlocie w tym ośrodku wynosi dla nas 400 zł od osoby - tyle mi zaproponowano na obecną chwilę z gwarancją niezmienności ceny , jeżeli będzie wpłacona kaucja od osoby w wysokości 100 zł do końca grudnia . Ta cena może wzrosnąć o 50 - 70 zł od osoby , w zależności od kosztów koszulki , czy innej pamiątki zlotowej ( kubki , niezbędniki ) , jeżeli będzie chęć zakupu takowej .
W cenie zlotu mamy zapewnione 2 noclegi ze śniadaniem , 2 grille / ogniska z wyżywieniem , ciepły posiłek jednogarnkowy na powitanie i rozgrzewkę przyjezdnych w piątek. Miejsca w ośrodku jest dużo , ale ilość miejsc jak wszędzie jest ograniczona .Na obecną chwilę myślę o max 140 - 150 osobach .
W cenie zlotu mamy zapewnione 2 noclegi ze śniadaniem , 2 grille / ogniska z wyżywieniem , ciepły posiłek jednogarnkowy na powitanie i rozgrzewkę przyjezdnych w piątek. Miejsca w ośrodku jest dużo , ale ilość miejsc jak wszędzie jest ograniczona .Na obecną chwilę myślę o max 140 - 150 osobach .
- Ocena: 41.17647%
Mniejszość Niemiecka 3
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Re: XII zlot w Przesiece - Informacje
Kilka zdjęć z wizytacji w ośrodku, przesłanych przez Waldka:
- Ocena: 11.76471%
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Jeszcze nie piłem, a już krzywo widzę...
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Czas płynie nieubłaganie , więc zgodnie z prośbą właściciela obiektu aby do końca roku zaliczkować nasz pobyt w tym ośrodku , co da nam pewność rezerwacji całego ośrodka i nie podnoszenia ceny pobytu dla osób które wpłacą zaliczkę . A więc bardzo proszę o wpłaty zaliczki w wysokości 100 zł od każdej zadeklarowanej na zlot osoby. Wpłat proszę dokonywać na konto bankowe - Waldemar Łyszkiewicz - 66 1470 0002 2000 7841 3000 0001 -bank Milennium . W tytule wpłaty proszę podać zaliczka na zlot / nick forumowy . Zbiórkę chcę zakończyć do 20 .12 . 2024 . Proszę o przemyślane decyzje , ponieważ kasa zostanie przekazana właścicielowi ośrodka i zwrot nie będzie możliwy. Oczywiście jeżeli ktoś wejdzie na miejsce wpłacającego ,wtedy otrzyma od tej osoby zwrot poniesionych kosztów.
- Ocena: 23.52941%
Mniejszość Niemiecka 3
Zaliczka wyekspediowana.
Prosimy dla nas pokój dwuosobowy.
Prosimy dla nas pokój dwuosobowy.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Zaliczka wpłacona, zamawiam pokój jednoosobowy z jaccuzi, lodówką pełną zimnego piwa 

Iżu
Jednoosobowe to są tam tylko Toy-Toye na placu. Ale twoje życzenie jest dla mnie rozkazem . Jaccuzi masz gwarantowane , ale z zimnym piwem będzie problem. Za to cena jest zachęcająca - 2 zł i domek twój . Więc jak - rezerwować ? A poważnie to też ostatnio miałem pokój na świetlicą - wiem o czym mówisz .
Mniejszość Niemiecka 3
Waldi zawsze można kupić zatyczki do uszuwaldeman pisze: ↑03 gru 2024, 11:49Jednoosobowe to są tam tylko Toy-Toye na placu. Ale twoje życzenie jest dla mnie rozkazem . Jaccuzi masz gwarantowane , ale z zimnym piwem będzie problem. Za to cena jest zachęcająca - 2 zł i domek twój . Więc jak - rezerwować ? A poważnie to też ostatnio miałem pokój na świetlicą - wiem o czym mówisz .

Iżu
W temacie okolicznych atrakcji , to najważniejszą są ruiny zamku Chojnik Piękne miejsce i bardzo ciekawy człowiek, obecnie na kasie biletowej . Żywa encyklopedia wiedzy historycznej , autentyczny Rycerz, Kasztelan Zamku Chojnik - Jędrzej . Filmów z nim jest sporo . Warto oglądnąć i poczuć trochę klimatu tego miejsca . Kolejnym miejscem gdzie można udać się na spacer jest Ogród Japoński . Oczywiście mówię tu o spacerach przywracających możliwość jazdy motocyklem . ( 1/ 1,5 h ) Ogólnie to las mamy od razu z drugiej strony drogi , i można się tam szwendać.
- Ocena: 5.88235%
Mniejszość Niemiecka 3
Nie wiadomo jak będą liczyć przedzlot?

Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Mamy zapewniony koszt jako uczestnicy zlotu. Co do pobytu przed i po zlocie koszty mogą być wyższe za dobę.
Mniejszość Niemiecka 3
Sprawdzę jeszcze na stronie Ośrodka.
PS
Znalazł ktoś może cennik Markusa? Piszą, że od 30 zł od noclegu dla grup zorganizowanych. Tyle znalazłem.
PS
Znalazł ktoś może cennik Markusa? Piszą, że od 30 zł od noclegu dla grup zorganizowanych. Tyle znalazłem.

Pozdrawiam. Sławek Ciok
Do skasowania...
Pozdrawiam,
Jacek
Tak jak informowałem wcześniej koszt pobytu na zlocie dla 1 osoby to 400 zł. W tej cenie mamy 2 x pobyt ze śniadaniem typu stół Szwedzki , 2 x biesiadę grillowo ogniskową , powitanie ciepłym daniem i gorącym napojem . Do tej ceny dojdzie jeszcze koszt pamiątki zlotowej .
Za 30 zł to dziś można się barszczu napić na jarmarkach . Prawdę mówiąc nigdy i nigdzie nie widziałem takiej ceny za pobyt. Nawet w schroniskach górskich lóżko z własną pościelą było droższe . 35 zł - to było miejsce na podłodze strychu , ale z własnym materacem i śpiworem . Tylko że w 2015 r
Mniejszość Niemiecka 3
Myślę, że @Ciok raczej chce oszacować koszt przedzlotu, niż kwestionować Twoją kalkulację zlotową 

Pozdrawiam,
Jacek
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Też tak myślę, ale jestem pewien że w PL za 30 zł kwatery sie nie znajdzie, chyba za namiot więcej teraz kasują
Dokładnie o to mi chodzi...
Chyba strony nie aktualizowali i dlatego napisali o 30 zł.
Też nie wierzę, że za takie pieniądze można dostać standardowy nocleg.

Pozdrawiam. Sławek Ciok
-
- AM