UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Torba wewnętrzna do kufra Shad SH39
Torba wewnętrzna do kufra Shad SH39
Hej ho! Czy ktoś z Was może jeździ z takim kufrem i używa jakiejś wewnętrznej torby, niekoniecznie shadowej? Jakieś rekomendacje?
Kiedyś biały DL650 z 2012, teraz DL650 rocznik 2019, czarny i ładny! https://www.youtube.com/seizetheroad
Re: Torba wewnętrzna do kufra Shad SH39
Ja mam na zbyciu torbę Givi T505 (na OLX, 100 zł)
Do małego kufra Kappa 30 była minimalnie za duża (za szeroka), do większego wejdzie idealnie. Nie jeździłem z nią za wiele, bo tamtym motorkiem za wiele nie jeździłem
Do małego kufra Kappa 30 była minimalnie za duża (za szeroka), do większego wejdzie idealnie. Nie jeździłem z nią za wiele, bo tamtym motorkiem za wiele nie jeździłem

Ostatnio zmieniony 01 lip 2020, 15:43 przez PiotrEm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ocena: 5.88235%
Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
To torby to nie technologia kosmiczna, więc nie ma co deliberować za dużo. Albo firmowe np. Shad, Kappa, Givi itp. albo szycie na zamówienie lub inne no name albo używka. Ceny tych toreb Shad są atrakcyjne, podobnie Kappa, bo już Givi jest zauważalnie droższe, ale imho nie warto przepłacać. Mam w centralce torbę Givi 52 l. Za dużo tym nie rzucałem więc nie mam zastrzeżeń do jakosci. Ot, torba i tyle.
- Ocena: 5.88235%
DL650 2013 -> DL1000 2016 -> R1200GS Adv 2016 czyli Mniejszość Niemiecka 

Dopiero teraz zerknąłem na ceny shada
Faktycznie ceny są śmieszne za oryginalne "szmatki". Kupię zatem komplet również do kufrów bocznych. Dzięki 

Kiedyś biały DL650 z 2012, teraz DL650 rocznik 2019, czarny i ładny! https://www.youtube.com/seizetheroad