UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Tuba narzędziowa
Tuba narzędziowa
Witajcie chcę kupić tubę narzędziową aby podwiesić ją pod stelaż givi od strony koła tylnego tylko nie wiem jaką średnicę wybrać widziałem u kogoś na forum taką zamontowaną tylko teraz nie mogę znaleźć więc może ktoś podpowie. Dzięki wrzucę link
.......................................................................................................................................................................................https://www.aliexpress.com/item/-/32855 ... 2e0enMck6a
.......................................................................................................................................................................................https://www.aliexpress.com/item/-/32855 ... 2e0enMck6a
Re: Tuba narzędziowa
Szkoda czasu i kasy od chinoli to ściągać. Mam dokładnie taką - Allegro Narzędziówka Motocyklowa Pasuje idealnie a cena połowę niższa. Jakość plastiku bardzo dobra.
Tak wygląda na motocyklu. Tylko, że ja mam stelaże pod kufry "aero" i one głębiej wchodzą pod motocykl.
Tak wygląda na motocyklu. Tylko, że ja mam stelaże pod kufry "aero" i one głębiej wchodzą pod motocykl.
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowo Japońska

Widziałem te z allegro tylko tam średnice mniejsze a tu większe ale nie mam pewności że wejdzie mierzyłem i wygląda że 110 by weszło
Poszukaj na forum tematów pod hasłem kibelrura - to się samemu robi z rury PCV 110
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Właśnie przed chwilą znalazłem ale jakoś tak nieciekawie wygląda ale liczyłem koszty wykonania samemu no i niewiele taniej mi wyszły aby jakoś względnie wyglądało więc wole kupić
Też uważam, że lepiej wygląda gotowa tuba. Szukaj an alle po haśle "tuba na dokumenty" bo "narzędziówka" potrafi być droższaPiter7011 pisze:Właśnie przed chwilą znalazłem ale jakoś tak nieciekawie wygląda ale liczyłem koszty wykonania samemu no i niewiele taniej mi wyszły aby jakoś względnie wyglądało więc wole kupić

Zdrówko シモン 

-
- A2
Czesc. Mam takie pytanje. Jakie obejmy kupic i gdzie zeby zamontowac te tube?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Jak masz stelaże to możesz kupić obejmy do rynien lub rur kanalizacyjnych. Szukaj w sklepach hydraulicznych lub np marketach budowlanych typu obi czy Castorama
Polecam moje rozwiązanie na "narzędziówkę" i nie tylko. Zamocowałem na bagażniku- można na siedzeniu, a na krótkie wypady mieszczą się tam szpeje łącznie z deszczówką i innymi drobiazgami. Kosztuje niewiele, a jest pojemna i praktyczna.
- Załączniki
-
- Schowek01.jpg (129.44 KiB) Przejrzano 694 razy
Wiek to tylko cyfra.
Były: Java 250(353) >>>Drag Star 650>>>Drag Star 1100>>>Honda Varadero1000>>>DL650AL4>>>Jest DL650AL7
Były: Java 250(353) >>>Drag Star 650>>>Drag Star 1100>>>Honda Varadero1000>>>DL650AL4>>>Jest DL650AL7
-
- A2
Re: RE: Re: Tuba narzędziowa
Niestety nie mam stelaza. Nie da sie inaczej?mikee86 pisze:Jak masz stelaże to możesz kupić obejmy do rynien lub rur kanalizacyjnych. Szukaj w sklepach hydraulicznych lub np marketach budowlanych typu obi czy Castorama
Oczywiście że się da. Robisz mocowanie z płaskownika. Mocujesz pod śruby trzymające aluminiowy stelaż. Poczekaj do Ndz to ci wyślę zdj jak to miałem w moim z 2004 roku. U mnie zdało egzamin
-
- A2
Dzieki z gorymikee86 pisze:Oczywiście że się da. Robisz mocowanie z płaskownika. Mocujesz pod śruby trzymające aluminiowy stelaż. Poczekaj do Ndz to ci wyślę zdj jak to miałem w moim z 2004 roku. U mnie zdało egzamin
-
- A2
Dzieki...bede walczyl z tematem. A ten piornik sam robiles? Czy allegro?mikee86 pisze:tak to u mnie kiedyś wyglądało
-
- A2
Znasz lepsze rozwiazanie mocowania? Pochwal sie.Benek pisze:a to rat bike![]()
@Benek, to ma jeździć i spełniać swoje zadanie. Wygląd miał dla mnie drugorzędne znaczenie. V Strom to nie armatura, żeby się błyszczał. Kupić gotowca, to każdy głupi potrafi. A tego typu mocowania na necie nie kupisz, trzeba samemu kombinować.
@pablozpolska Sam robiłem. Zwykła rura kanalizacyjna fi 110 mm. Do tego 2 dekle. Rurę ciąłem na długość żeby ręka weszła. Później obcięty koniec obrobiłem papierem ściernym i podgrzałem nad palnikiem, żeby można było dekiel wcisnąć (robił jako dno kibelrury).Z przodu obcinasz trochę uszczelkę, żeby można było wkładać i wyjmować dekiel (u mnie wchodzi ciasno, żeby otworzyć kibelrurę, to muszę się troszkę naszarpać z deklem). W sumie to kibelrura kosztowała mnie ok 30 zł.
@pablozpolska Sam robiłem. Zwykła rura kanalizacyjna fi 110 mm. Do tego 2 dekle. Rurę ciąłem na długość żeby ręka weszła. Później obcięty koniec obrobiłem papierem ściernym i podgrzałem nad palnikiem, żeby można było dekiel wcisnąć (robił jako dno kibelrury).Z przodu obcinasz trochę uszczelkę, żeby można było wkładać i wyjmować dekiel (u mnie wchodzi ciasno, żeby otworzyć kibelrurę, to muszę się troszkę naszarpać z deklem). W sumie to kibelrura kosztowała mnie ok 30 zł.
Na pewno estetyczniejszepablozpolska pisze:Znasz lepsze rozwiazanie mocowania? Pochwal sie.Benek pisze:a to rat bike![]()

ale bez emocji,

-
- A2
Hehe...ja bez emocji. Dlatego pytam. Jestem.spokojny kak baranek
Czy jest bardziej estetyczne rozwiazanie?

Czy jest bardziej estetyczne rozwiazanie?
Estetycznie powiadasz https://moto-tour.com.pl/product-pol-95 ... iewka.html
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia