Co może sprawę ułatwić pod względem organizacyjnym.Grzechu (Kobyłka) pisze:No chyba, że klepniesz zlot w Gołębiewskim to myślę, że ograniczysz listę chętnych do kilku osób
Kolejny Zlot - Jura czy Beskidy?
Re: Kolejny Zlot - Jura czy Beskidy?
Ja tam nie jestem wybredny, względnie schludne lokum bez robactwa
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Spoko. To nie pierwszy zlot który ogarniam. Nie wiem czy będzie drożej a jak będzie to o ile. Wisła i okolice do najtańszych nie należy. W Gołębiewskiego nie celuję - mają tam kiepskie żarcie
Ze wstępnych ofert wychodzi że ośrodek + żarcie powinno zamknąć się kwotą 190 - 250 zł. Do tego koszulka ( może być jako opcja bo nie wszyscy chcą/potrzebują) i zobaczymy ilu nas będzie - jakieś atrakcje. Mogę ściągnąć gawędziaża góralskiego by się pośmiać za kilka stów, jakąś kapelę itd.. Ale to zależy ilu nas będzie - bo to wszystko kosztuje. Na 80 osób integracja za 1500 zł to poniżej 20 zł/ na 30 osób - to już 50 zł/ czyli moim zdaniem zbyt dużo.
Więc spokojnie, damy radę
Ze wstępnych ofert wychodzi że ośrodek + żarcie powinno zamknąć się kwotą 190 - 250 zł. Do tego koszulka ( może być jako opcja bo nie wszyscy chcą/potrzebują) i zobaczymy ilu nas będzie - jakieś atrakcje. Mogę ściągnąć gawędziaża góralskiego by się pośmiać za kilka stów, jakąś kapelę itd.. Ale to zależy ilu nas będzie - bo to wszystko kosztuje. Na 80 osób integracja za 1500 zł to poniżej 20 zł/ na 30 osób - to już 50 zł/ czyli moim zdaniem zbyt dużo.
Więc spokojnie, damy radę
Wg mnie najważniejsze jest ognisko, ew grill, najlepiej w obydwa wieczory. Wychodzi budżetowo a zabawy nie brakuje Na wielkie cuda na kiju bym się nie silił, trochę nas mało do wielkich imprez. Chociaż akurat kapeli góralskiej na żadnym zlocie chyba jeszcze nie było
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Zawsze jest ten pierwszy razstaszek_s pisze: Chociaż akurat kapeli góralskiej na żadnym zlocie chyba jeszcze nie było
ta, Qrac raczej Qracowa
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
To ja wezmę tamburynę zrobię solówkę
Honda Transalp 650XL + Suzuki V-Strom DL 1000 ABS 2016
SP6AZE
SP6AZE
Tym razem z piecem
Tylko chyba se ją wsadzę w .... na czas transportu... razem z piecem...
Tylko chyba se ją wsadzę w .... na czas transportu... razem z piecem...
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
To ja dorzucę +1 do staszek_s, bo faktycznie przy ognisku/grillu jest 'pełna integracja' co biorąc pod uwagę jak często się widzimy jest wskazane
null
przede wszystkim pogoda - a ognisko się uda
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
Spoko ja gitarę wezmę bo będę prawdopodobnie autem - tzn na pewno będę autem na zlocie
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Nigdy nie mów nigdyCentrino pisze:Spoko ja gitarę wezmę bo będę prawdopodobnie autem - tzn na pewno będę autem na zlocie
.. z nagimi hostessami podającymi piwko ..Grzechu (Kobyłka) pisze:No chyba, że klepniesz zlot w Gołębiewskim to myślę, że ograniczysz listę chętnych do kilku osób
Iżu
O pogodę zadba mój Teściu..crimson111 pisze:przede wszystkim pogoda - a ognisko się uda
Iżu
Teściu jak było widać na pogodzie się zna, można mu zaufaćIżu pisze:O pogodę zadba mój Teściu..crimson111 pisze:przede wszystkim pogoda - a ognisko się uda
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Iżu... Bądź proszę przez najbliższe miesiące miły dla żony... Żebyś jakiegoś numeru nie odwalił..
2 ogniska ,dobry pomysł
jakiś zewnętrzny artysta/ści również,
i nie zapomnij o Twoim szkoleniu , to trzeba przypominać.
jakiś zewnętrzny artysta/ści również,
i nie zapomnij o Twoim szkoleniu , to trzeba przypominać.
DL650 AK8
Dla żony mówisz.. a ja myślałem że chodzi Ci o SuziAntyks pisze:Iżu... Bądź proszę przez najbliższe miesiące miły dla żony... Żebyś jakiegoś numeru nie odwalił..
Dla niej jestem zawsze miły zwłaszcza że mogę ją codziennie ujeżdżać do bólu tyłka
Iżu
- Antyks
- Administrator
- Kontakt: