no ciężko coś wspólnie ogarnąć .. ale jak to mówią dla chcącego ...Leo pisze:Byłoby spoko, gdyby nie to, że dyżur z latoroślami mam, lecz będę, jak zwykle, obserwował wydarzenia, bo brak w wlkp takich spontanów...

no ciężko coś wspólnie ogarnąć .. ale jak to mówią dla chcącego ...Leo pisze:Byłoby spoko, gdyby nie to, że dyżur z latoroślami mam, lecz będę, jak zwykle, obserwował wydarzenia, bo brak w wlkp takich spontanów...
Moto już znaleziony. Egzamin na „A” dopiero 6 lipcadaniela pisze:rozumiem że nadal szukasz motoerykszolc pisze:Na to się jeszcze nie załapię, ale pewnie następne już takBędę obserwował "ogłoszenia"
sprawdzam kto chętny wtedy pod te osoby ustalimy trasęGraffy pisze:Hmm, może ja się skuszę... jaki kierunek? Tylko na tą chwilę prognozy nieciekawe.
WiadomoKaśka pisze:A ja kozą mogę?
A to trzymam kciukierykszolc pisze:Moto już znaleziony. Egzamin na „A” dopiero 6 lipcadaniela pisze:rozumiem że nadal szukasz motoerykszolc pisze:Na to się jeszcze nie załapię, ale pewnie następne już takBędę obserwował "ogłoszenia"
Taka sytuacja
Ten Bełcz Wielki to 35 km ode mniedaniela pisze:sprawdzam kto chętny wtedy pod te osoby ustalimy trasęGraffy pisze:Hmm, może ja się skuszę... jaki kierunek? Tylko na tą chwilę prognozy nieciekawe.Jeśli lubisz stare pałacyki i zameczki to korci mnie kierunek Bełcz Wielki
Ja tam byłam ale "troszkę" sama się boje włazić do takich ruinek. I po drodze jeszcze sporo takich miejsc jest do zobaczenia.
Może też być coś typu zwykły przelot na Łagów itp![]()
ale tak pogoda najważniejszaw zeszłym tyg jechałam w deszczu to teraz mi się marzy ciut słońca
preferuje lokalne trasyGraffy pisze:Rozważasz jazdę lokalnymi drogami czy S-ka tylko wchodzi w grę?
Coś ta WLKP nie dopisuje widzę...