UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
wiosna idzie, kto dziś jeździł?
Re: wiosna idzie, kto dziś jeździł?
@Iżu - chcesz reformować forum??
Mogę Ci oddać administrowanie, tylko nie wiem czy tego chcesz.
Przynajmniej będę miał spokój.
Mogę Ci oddać administrowanie, tylko nie wiem czy tego chcesz.
Przynajmniej będę miał spokój.
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Ło Boze, to dopiero by było. Przed wejsciem Hołd Lenny tza by na jutubie wpierw łoddawac

Dobry wynik. Ja nie dam rady nawet 400 przejechać bo dupa odpada. Zostaje albo zmienić motor albo Dupę

DL 650 xt 2016r.
Dupa w trzecim dniu zwykle się przyzwyczaja

DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
jeździć, jeździć i... kupić docelowy motocykl

dobra. złośliwi żart.
tak naprawdę można zawsze coś trochę poprawić. można przerobić kanapę profilując ją odpowiednio lub dokładając żel. trzeba też faktycznie jeździć i trochę wrobić i przyzwyczaić 4 litery do takiego siedzenia.

dobra. złośliwi żart.

- Ocena: 5.88235%
Co do cenzury...na forum Hondy zostal swego czasu zbanowany wieloletni bywalec za nahalne szerzenie propagandy antyszczepionkowej....
Z kolei moj osobisty znajomy zostal zbanowany z forum Bmw ze osmielil sie wkleic ilosc ponadplanowych wizyt w Aso swego nowego K1600 .
Tak ze najgorzej tu nie jest
A co do twardosci dupy...
www.youtube.com/watch?v=OYky3LgUnYs&t=188s
Z kolei moj osobisty znajomy zostal zbanowany z forum Bmw ze osmielil sie wkleic ilosc ponadplanowych wizyt w Aso swego nowego K1600 .
Tak ze najgorzej tu nie jest

A co do twardosci dupy...
www.youtube.com/watch?v=OYky3LgUnYs&t=188s
Litr jest jak Media Markt-nie dla idiotow.
Ja na którymś wyjeździe w trzecim dniu miałem takie wrażenie jakbym siedział na dwóch nożach, okazało się, ze przestawiłem odrobinę zawieszenie (1 cm) i jak ręką odjął - są świadkowie

DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
Tu był płaskoziemca... Ale nie wiem, czy sam poszedł, czy go na tą płaską ziemię admini wysłali...
I akurat tu się zgadzam - szerzenie takich pseudoteorii - powinien być ban.
A żeby było w temacie Mokra trawa, motocykl i opony dały radę, kierownik im nie przeszkadzał. Może dlatego się udało bez gleby
I akurat tu się zgadzam - szerzenie takich pseudoteorii - powinien być ban.
A żeby było w temacie Mokra trawa, motocykl i opony dały radę, kierownik im nie przeszkadzał. Może dlatego się udało bez gleby
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zgadzam się, że odpowiednie dopasowanie/przerobienie kanapy + jeździć, jeździć, to tajemnica sukcesu

Ale sporo też zależy od właściwego dobrania "geometrii" pozycji kierownika, a to wymaga poeksperymentowania również z ustawieniem kanapy (wyżej/niżej) względem podnóżków - co zmienia kąt ugięcia kolan - oraz wysokości oraz odległości kierownicy za pomocą np. riserów (bliżej/dalej) - co z kolei powoduje, że pozycja jest bardziej lub mniej wyprostowana. To wszystko razem zapewnia max komfort w czasie długich przelotów.
Tutaj można o tym poczytać: https://roxspeedfx.com/blogs/news/45226 ... ot-fit-all
Dla mnie w starym V-Stromie "fabryczna" pozycja była idealna

Aha, założyłem jeszcze siatki na kanapę, żeby wentylacja doopska była lepsza

Pozdrawiam,
Jacek

coś muszę poeksperymentować. Siatkę mam. ale siedzenie w vstromie spycha mnie na bak mimo 180cm wzrostu. Od dawna myślałem oddać do przeróbki, ale mam już go 6 rok i nachodzi mnie na króla.
DL 650 xt 2016r.
Zacnie było 
A do kompleksu Amerykan coraz trudniej dojechać
P. S. Żyjecie tam w Raciborzu?

A do kompleksu Amerykan coraz trudniej dojechać
P. S. Żyjecie tam w Raciborzu?
- Ocena: 11.76471%
Możliwa dalsza ostra jazda? No, i to jest podejście które rozumiem
.

Minsk->MG Griso 1100->BMW K1200S->Vstrom 650->KTM 450 EXC->KTM 1190->Vstrom 1000XT->Kawasaki Z900RS->Vstrom 800DE
Wreszcie jakiś deszcz w tej Norwegii

- Ocena: 5.88235%
Kiedyś biały DL650 z 2012, teraz DL650 rocznik 2019, czarny i ładny! https://www.youtube.com/seizetheroad
Drugim powodem mojej rezygnacji ze zlotu było to że ostatnio nasze forum przeobraża się w grupę zwolenników jednej opcji politycznej hejtując innych, więc chciałem uniknąć napięć związanych z naparzanką po pijaku zwolenników PO-PiSu. na złocie.
Jak wiesz mam w dupie te wybory, ale to też niej jest tu mile widziane.
Szkoda, że Ci ta sprawiedliwość forumowa i nadawanie jednej grupy na drugą nie przeszkadzała jak cisnęliście większością kumpli na pojedyńcze osoby, które poddawały pod wątpliwość chodzenie w maskach w czasie wielkiego kataru, przy czym sami siedzieliście w samym piku zachorowań w restauracji bez masek i sobie popijaliście alkohol albo w salonie się smialiście jak oglądaliście nowe motocykle to chyba hipokryzjaOd kiedy to stałeś się taki przepisowy że cenzurujesz coś podpierając się regulaminem ?
Gdybyście właściwie pełnili funkcję administratorów to w ogóle nie było by tu wątklów o polityce, religii czy innych tematów które nas dzielą, ale wybiórczo wybierasz sobie to co Ci pasuje, jednym pobłażacie innych ganicie jak @QraC, który dał mi ostrzeżenie z powodu zamieszczenia fragmentu filmu "Kingsajz" ot to taka Wasza forumowa sprawiedliwość, takie - TVP Info, przybudówka Koalicji Obywatelskiej
Nasze forum wymaga gruntownej reformy i zmiany administratora w tym Ciebie Jacek.
Już dawno powinniście usunąć te wszystkie posty promujące picie.