ChętnieHawk1985 pisze:Daniel jak wymienisz to już będzie trzeba się spotkać (pisaliśmy na Forum Śląskich Motocyklistów) bo chciałbym pomacać ten tłumik i posłuchać jak gada.
Wytapatalkowano
Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Wymiana wydechu
Re: Wymiana wydechu
Dzisiejszy dzień będzie pamiętany jako ostatni dzień dobrych stosunków z sąsiadami

Montaż się opóźnił, gdyż trzeba było wymienić uszczelki łączące wydechu 2szt 38x42x30mm - i oczywiście poczekać aż dojadą zamówione - (koszt 65pln/szt sic!)
Gada pięknie, głośno, basowo - niestety nie pojeździłem bo padało a i tak musiałem młodemu zrobić obiad
Nie podoba mi się jedynie to, że teraz sonda lambda jest tak na wierzchu - wcześniej była bardziej schowana, do tego mocno trzeba było naciągnąć przewód sondy by ją w tym miejscu zamontować - bałem się, że nie starczy, bądź, że go końcu urwę...
Montaż się opóźnił, gdyż trzeba było wymienić uszczelki łączące wydechu 2szt 38x42x30mm - i oczywiście poczekać aż dojadą zamówione - (koszt 65pln/szt sic!)
Gada pięknie, głośno, basowo - niestety nie pojeździłem bo padało a i tak musiałem młodemu zrobić obiad
Nie podoba mi się jedynie to, że teraz sonda lambda jest tak na wierzchu - wcześniej była bardziej schowana, do tego mocno trzeba było naciągnąć przewód sondy by ją w tym miejscu zamontować - bałem się, że nie starczy, bądź, że go końcu urwę...
Ładnie brzęczy i ładnie w przeciwieństwie do innych nawet ładnie wygląda 
Kymco Downtown 350i
@Daniel - Ile Cię ta przyjemność kosztowała ?
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
stasiek pisze:ładnie brzeczy - ciekawe jak po dłuższych trasach się czuć bedziesz
W razie czego w kufrze będzie dbkiller
Wydech 1749pln, uszczelki przy kolektorze chyba 13zł (tych nawet nie użyłem), uszczelki na łączeniach 130złQraC pisze:@Daniel - Ile Cię ta przyjemność kosztowała ?
Daj znać jak po dłuższym przelocie wrażenia z jazdy i czy w głowie nie buczy 
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
-
scyzor_2007
- A+B
A próbowałeś użyć tej czarnej osłony która jet na standardowym wydechu żeby przykryć nieco sondę lambda? Czy mocowanie jest zrobione do standardowego wydechu?Daniel pisze:Dzisiejszy dzień będzie pamiętany jako ostatni dzień dobrych stosunków z sąsiadami![]()
![]()
No i jak wrażenia z jazdy po miesiącu użytkowania?
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
Czarnej nie użyjesz bo nie ma do tego jej przykręcić, po miesiącu - lubimy się
w mieście i na krótkich trasach bardziej, na dłuższą trasę jednak zakładam dbkillera