Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem: https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
badziewie dzis nie działa, pokazuje napięcie lądowania, lecz usb jest martwe
Szukam podobnej, z mniejszym ryzykiem awarii, gdzie dystrybutor nie wysyła 80% na reklamację
fajnie gdyby miała 2 gniazda usb i zapalniczkę, wskaźnik napięcia V jest fajny
ja mam podwójne gniazdo usb na kierowniku Oxforda`a...działa dłużej niż sezon.
dodatkowe gniazdo zapalniczki pod siedzeniem.
wyświetlacza napięcia nie posiadam.
Miałem identyczne urządzenie w Vardero, służyło bez zarzutu. Jedyna usterka to pojawiła się rdza na styku bezpiecznik i przewód. Po oczyszczeniu kontak sprey działało bez uwag.
Bo z USB ciężko wylać wodę po deszczu, a gniazdo zapalniczki łatwiej osuszyć. Używam wkład z USB do gniazda zapalniczki Łatwiej wymienić ją po mokrym sezonie, albo w jego trakcie gdy padnie
Pojawił mi się dzisiaj na telefonie komunikat o za wysokim napięciu ładowania ładowarki, odłączyłem kabelek i wszystko wróciło do normy.
Mam się martwić ?
Skwari pisze:Sprawdź sobie napięcie ładowarki miernikiem i zobaczysz czy rzeczywiście coś jest nie tak....czy jakiś "błąd systemu" w telefonie.
nie mam miernika i nawet nie wiem jak go używać, jedyny jaki w życiu używałem w dzieciństwie to język i z tego co pamiętam bateria płaska kopała mniej niż taka w kształcie prostopadłościanu, chyba 9 V
Nie wiem co to za zegarki i co pokazują.
Podłącz pod inną ładowarkę, zmień kabel lub podłącz pod USB kompa (wcześniej sprawdź czy gniazdo telefonu nie zabrudzone itp) i sprawdzisz czy komunikat się powtórzy.
Napięcie akumulatora spada, bo lampa bierze 50 W. Jak uruchomisz silnik, to prądnica (czy tam alternator, mniejsza o nazwę) generuje te 14 V.
Kup sobie taką przelotkę - dobra jest. https://www.ceneo.pl/92769788;pla?se=Yx ... =253148898