Przy jakim przebiegu można odczuć większe zużycie?
Czego się spodziewać w faktycznie nowym motocyklu i czy wymieniacie olej zgodnie z harmonogramem przeglądów, a może częściej ?
Jakieś inne sugestie i dorady?
Pozdrówko

Który Motul ? Nazwa firmy to szerokie pojęcie.Lolek pisze:U mnie brał około 100 ml na 1000 km. Po wymianie na Motul przestał braćod tego czasu zrobione 3 tyś a poziom ciągle taki sam.
A jak smakuje ten, którego wymieniać nie trzeba??Antyks pisze:I organoleptycznie - jak smakuje benzyną - wymienić , jak smakuje opiłkami - wymienić. Jak smakuje spalenizną - wymienić
5100 10w40Remol71 pisze:Który Motul ? Nazwa firmy to szerokie pojęcie.Lolek pisze:U mnie brał około 100 ml na 1000 km. Po wymianie na Motul przestał braćod tego czasu zrobione 3 tyś a poziom ciągle taki sam.
Jest taki aksamitny w smaku.. i czuć delikatną nutkę motulaCentrino pisze:A jak smakuje ten, którego wymieniać nie trzeba??Antyks pisze:I organoleptycznie - jak smakuje benzyną - wymienić , jak smakuje opiłkami - wymienić. Jak smakuje spalenizną - wymienić
Ale, że szmatką pod powieki czy trzeba oko utonkać w tym oleju?Remol71 pisze:To się bada gołym okiem
A, to musiałbyś najpierw stwierdzić podczas wymiany na nowy i mając w pamięci jego smak, odtworzyć go przy każdej kolejnej próbie.Centrino pisze:A jak smakuje ten, którego wymieniać nie trzeba??Antyks pisze:I organoleptycznie - jak smakuje benzyną - wymienić , jak smakuje opiłkami - wymienić. Jak smakuje spalenizną - wymienić
A jeżeli poczuję nutkę frytek, to będzie znaczyło, że jestem na makdrajwie?Antyks pisze:Jest taki aksamitny w smaku.. i czuć delikatną nutkę motula