Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
Witam,
Wrzucam parę zdjęc mojego V-Stroma 250. Rocznik 2018 ale kupiony z zerowym przebiegiem w zeszłym roku w Suzuki Puławska w mega okazyjnej cenie. Dzisiaj założyłem gmole więc zrobiłem parę zdjęc z tej okazji. Na liczniku dopiero trochę ponad 1400 km więc oficjalnie jest jeszcze docierany. Jako, że jest to 250 i jeżdże dość spokojnie, spalanie w sezonie było na poziomie 2.8l/100 km. Co na zbiornik 17L daje ponad 500 km zasięgu.
Bardzo ładnie go doposażasz duży zasięg na baku ladnie wyglada posłuży Ci. Długo .
Ale za parę lat będzie kusić kupić nowego 650 ale narazie pojezdzij małym wprawy nabierzesz i będzie jak znalazł ..LWG
Ocena: 5.88235%
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Świetnie wygląda. Teraz jeszcze kuferki i w drogę. To objeżdżaj sprzęta i dziel się uwagami z jego eksploatacji. W końcu sezon już się zaczął. LWG kolego!
Naprawdę fajny. Można wiele nim zwojować w podróżowaniu
Ocena: 5.88235%
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Ja też nie kupił bym litra gdybym jeździł sam.
Takie 250 czy 400 to super moto do miasta, taki przemieszczacz na codzień lub jako kolejny etap w rozwoju motocyklowym. A i wyjazd za miasto da sie na spokojnie ogarnąć.
Bardzo zdrowe podejście.
I gratuluję rozsądku, bo niektórzy twierdzą że moto jak wódka, mniej niż pół litra nie ma sensu. Tylko że tacy szybko kończą, w obu przypadkach.