UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
DL650 L8 2018 cięknace lagi
DL650 L8 2018 cięknace lagi
No pięknie dzisiaj rzygnęła laga chyba tylko prawa. Na nic nie wjechałem w nic nie przywaliłem, normalna jazda do pracy a po wyjściu taka niespodzianka. rzygło tak ze nawet olej z lagi znalazł się na osłonie silnika normalnie jaja.
A w telefonicznym kontakcie w serwisie twierdzą że może się zdarzyć jak za mocno się wyciągnie ale jak? Pytają czy jeżdżę po dziurach, no tak w stolicy ... karna...
Na ladze była strużka lae już wytarta poszła na koło i hamulec masakra....
A w telefonicznym kontakcie w serwisie twierdzą że może się zdarzyć jak za mocno się wyciągnie ale jak? Pytają czy jeżdżę po dziurach, no tak w stolicy ... karna...
Na ladze była strużka lae już wytarta poszła na koło i hamulec masakra....
DL650A L8
Re: DL650 L8 2018 cięknace lagi
Usczelniacze oleju nie są wykluczone z gwarancji a końcu to też uszczelniacze
DL650A L8
Tak jak w serwisie mówią, może się zdarzyć. Są w końcu wyprodukowane przez człowieka i przez człowieka montowane.
Po takim przebiegu jak Twój motek ma to powinni moim zdaniem zrobić na gwarancji.
Po takim przebiegu jak Twój motek ma to powinni moim zdaniem zrobić na gwarancji.
No to przeboje z serwisem czas zacząć . powodzenia.
Yamaha Diversion 600--> Yamaha FZS600 --> V-Strom 1000XT AL8
Współczuję.. skoro pytali czy jeździsz po dziurach, to pewnie będę chcieli wykręcić się dupą by Ci nie zrobić naprawy na gwarancji, bo w Suzuki Polska gwarancja to fikcja 

Iżu
@Iżu Ty jak zwykle zaczynasz pier.... dzielić 3 po 3.
Czy exupa nie zrobili?? Zrobili. Tak samo zrobią lagę - choć często zwieszenie jest wykluczone z napraw gwarancyjnych.
Czy exupa nie zrobili?? Zrobili. Tak samo zrobią lagę - choć często zwieszenie jest wykluczone z napraw gwarancyjnych.
Nie znalazłem takiego wykluczenia z w gwarancji jak zawieszenie, ale jak mówiłem tak zrobiłem, wyluzowałem się dzisiaj na mieście
a co potem będzie to się zobaczy...

DL650A L8
Informuj nas na bieżąco. może się okazać, że twój serwis stanie się godnym zaufania a to dobra i potrzebna informacja.
Yamaha Diversion 600--> Yamaha FZS600 --> V-Strom 1000XT AL8
mieliśmy podobny przypadek w modelu poprzednim... zrobiliśmy bez kłopotu na gwarancji.
tel 785 577 955
motocykle@autokras.suzuki.pl
Dlatego od razu zanzaczyłem żeby szykowali argumenty dlaczego mieliby tego nie uznać bo nie zamierzam oduścić. W kazdym razie pierwszy wolny termin to 29-10-2018 więc chwilkę poczekamy na roztrzygniecie. Na razie byłem zadowolony z tego serwisu i mam nadzieje że w dlaszym ciągu tak bedzie.
DL650A L8
Jeszcze nic się nie wydarzyło, a już się napinacie... Pijcie melisę albo nie wiem co, biegajcie dla relaksu.
Ja też bym wolał, że jak się umawiam na przegląd i wiem, że będzie robiona akcja serwisowa przy okazji (stojan), to ten stojan mógłby już być jak wstawiam moto i poszło by szybciej. No ale z drugiej strony rozumiem, że po co mają zamawiać na stan części, które rzadko są wymieniane, więc zamówienie idzie gdy klient wstawi motocykl , bo przecież może się rozmyślić i nie przyjechać.
Serdeczności.
Ja też bym wolał, że jak się umawiam na przegląd i wiem, że będzie robiona akcja serwisowa przy okazji (stojan), to ten stojan mógłby już być jak wstawiam moto i poszło by szybciej. No ale z drugiej strony rozumiem, że po co mają zamawiać na stan części, które rzadko są wymieniane, więc zamówienie idzie gdy klient wstawi motocykl , bo przecież może się rozmyślić i nie przyjechać.
Serdeczności.
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
niektórzy nie rozumieją że to kosztuje pieniądze i w ten sposób się je mrozi zamiast nimi obracać...Maarcel pisze: No ale z drugiej strony rozumiem, że po co mają zamawiać na stan części, które rzadko są wymieniane, więc zamówienie idzie gdy klient wstawi motocykl , bo przecież może się rozmyślić i nie przyjechać.
Serdeczności.
jak się zaczęły te akcje serwisowe to starałem się mieć po jednym komplecie ponad plan bo wiem że czasami naprawdę brak czasu na jeżdżenie po serwisach... na całe szczęście części w Suzuki są dostępne w 48h... czasami zdarza się że czegoś brakuje w magazynie EU (D) to wtedy trzeba zaczekać...
tel 785 577 955
nie mierz wszystkich swoją miarą...Iżu pisze: to pewnie będę chcieli wykręcić się dupą by Ci nie zrobić naprawy na gwarancji, bo w Suzuki Polska gwarancja to fikcja
tel 785 577 955
Dokładnie. Na razie bez napinki. Parzymy co kto tam lubi popijać i obserwujemy 
W skali forum ASO całkiem chyba dobrze wywiązywalo się z napraw gwarancyjnych ?
Co do częsci to wiadomo, gwarancja jest ale "gwarantowanego czasu naprawy" wynoszącego 12 czy 24h juz nie. Także jeden magazyn centralny z dostawą w ciągu tych 48h w zupełności starczy aby sprostać warunkom gwarancji. A jest zdecydowanie taniej. Wiadomo, ja też chciałbym wstawić zaraz po awarii a odebrać max na drugi dzień. Ale tak to chyba nawet Bentley nie ma.
Ostatnio gdzieś czytałem ze jakiejś celebrytce, bajońsko drogi, ręcznie składany Norton się rozkraczył w Warszawie (pewnie demo, bo z drugiej strony dopiero chyba pierwszy się sprzedał). Niby tylko akumulator padł ale serwisant przyjechał, motka nie uruchomił i sprzęt odjechał na lawecie. takze nawet w takich cacuszkach za 100 tysi coś klęka a serwis potrzebuje czasu żeby to ogarnąć.

W skali forum ASO całkiem chyba dobrze wywiązywalo się z napraw gwarancyjnych ?
Co do częsci to wiadomo, gwarancja jest ale "gwarantowanego czasu naprawy" wynoszącego 12 czy 24h juz nie. Także jeden magazyn centralny z dostawą w ciągu tych 48h w zupełności starczy aby sprostać warunkom gwarancji. A jest zdecydowanie taniej. Wiadomo, ja też chciałbym wstawić zaraz po awarii a odebrać max na drugi dzień. Ale tak to chyba nawet Bentley nie ma.
Ostatnio gdzieś czytałem ze jakiejś celebrytce, bajońsko drogi, ręcznie składany Norton się rozkraczył w Warszawie (pewnie demo, bo z drugiej strony dopiero chyba pierwszy się sprzedał). Niby tylko akumulator padł ale serwisant przyjechał, motka nie uruchomił i sprzęt odjechał na lawecie. takze nawet w takich cacuszkach za 100 tysi coś klęka a serwis potrzebuje czasu żeby to ogarnąć.
Pakuj do busa i do Łodzi wysyłajLord pisze:W kazdym razie pierwszy wolny termin to 29-10-2018

Suzuki DL 650 V-Strom 2012
Centrino proszę bez chamstwa !Centrino pisze:@Iżu Ty jak zwykle zaczynasz pier.... dzielić 3 po 3.
Czy exupa nie zrobili?? Zrobili.

Iżu
Rozumiem że mogę przyjechać do Was i usuniecie mi tą usterkę ?motokras pisze:nie mierz wszystkich swoją miarą...
Autoryzowany serwis Suzuki Rider stwierdził iż przyczyną telepania kierownicy jest ząbkowana opona Bridgestone, a sprawdzili to tak iż zamocowali w moim motocyklu całe nowe koło od nówki DL-650, na tej podstawie stwierdzili wadę opony

Problem zgłaszałem przy pierwszym przeglądzie, przy przebiegu 5'500 km. i mnie olali, teraz mam jakieś 11'000 i jest coraz gorzej..
Proszę o podanie terminu, niezwłocznie przyjeżdżam do Was na serwis gwarancyjny i wymianę wadliwej opony

Pozdrawiam -Iżu
Iżu
Iżu...
gwarantem jest Suzuki Motor Poland a nie ASO... ale to pewnie wyczytałes w książeczce gwarancyjnej
my jako ASO nie mamy uprawnien aby samemu decydowac o zasadności naprawy gwarancujnej... od tegop jest dział techniczny. my jestesmy na pierwszy "strzał" od niezadowolnego klienta... niestety
gwarantem jest Suzuki Motor Poland a nie ASO... ale to pewnie wyczytałes w książeczce gwarancyjnej

my jako ASO nie mamy uprawnien aby samemu decydowac o zasadności naprawy gwarancujnej... od tegop jest dział techniczny. my jestesmy na pierwszy "strzał" od niezadowolnego klienta... niestety

tel 785 577 955